Üniversite Kütüphanesi Gelişmeye Devam Ediyor

Tarih : 2021-10-25 / Kategori : Eğitim

Üniversite Kütüphanesi Gelişmeye Devam Ediyor

 2019 yılında yapılan törenle yeni yerinde açılışı yapılan Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi gelişmeye devam ediyor.
 

Üniversite Kütüphanesi, yeni eğitim –öğretim sezonuna hazırlık olarak kapasitesini daha da arttırarak bünyesinde 30 bilgisayarın olduğu dijital kütüphane salonu, gurup çalışma Salonu, eğitim  salonu, süreli yayınlar salonu, abonesi olduğumuz güncel dergilerin okunabileceği  okuma alanları, 24 saat hizmet veren geniş ve ferah ortamı ile 7/24 okuma ve ders çalışma salonu, abonesi olduğumuz dijital veri tabanlarının ve tüm basılı kitap kaynaklarının  kullanılabileceği 250 kişilik oturma alanı her geçen gün yapılan yeni kitap eklemeleriyle bilgi ve konfor yönünden sınırsız hizmet vermektedir.
Ayrıca,  Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi’nin terasına satranç masaları, dinlenme ve kitap okuma amaçlı oturma gurupları, salıncaklar, oturma masaları ile yeniden düzenlenen kütüphane terasımız öğrenci ve diğer kullanıcılarımıza bu alanda daha farklı bir hizmet sunmaktadır.
Konu ile ilgili açıklama yapan kütüphaneden sorumlu Daire Başkanı İbrahim Kabalak;  özellikle üniversitemize yeni başlayan öğrencilerimiz ile devam eden tüm öğrencilerimiz akademisyenlerimiz ve diğer kullanıcılarımızın mutlaka kütüphanemizi ziyaret etmelerini beklediklerini ifade etti ve her konuda kütüphanemize sınırsız destek veren Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya şükranlarını sunarak konuşmasını tamamladı.
Haber: Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.