AFETTEN ZARAR GÖREN ÇİFTÇİLER BUĞDAY TOHUMU DAĞITILDI

Tarih : 2021-10-25 / Kategori : Genel Haber

AFETTEN ZARAR GÖREN ÇİFTÇİLER  BUĞDAY TOHUMU DAĞITILDI

  “İlimizde Afetten Zarar Gören Üreticiler İçin Bitkisel Üretimin Desteklenmesi ve Verimliliğin Arttırılması Projesi” kapsamında, İl Özel İdaresince desteklenen %60 hibe destekli Ceyhan 99 çeşit buğday tohumu İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce hazırlanan program çerçevesinde dağıtımı yapıldı.

                 Tohum dağıtımı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  Merkez yerleşkesinde ve İlçe Müdürlüklerinde gerçekleştirildi. 
Merkez Yerleşkesindeki dağıtıma İl Müdürü Özkan YOLCU ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat AKKUŞ katıldılar. İlçe Müdürlüklerimizde ise İl Müdürümüz, İlçe Kaymakamlarımızın ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlerimiz, Ziraat Odası Başkanları ve Muhtarlarımızın katılımı ile gerçekleşen buğday tohumu dağıtımında İlimiz Genelinde afetten zarar gören 388 çiftçimize toplamda 46 ton buğday tohumu dağıtımı yapıldı.
          İl Müdürü  Özkan YOLCU yaptığı açıklamada; “%60 hibe destekli gerçekleştirdiğimiz buğday tohumu projesinde emeği geçen herkese ve projemizin gerçekleşmesinde verdikleri desteklerden ötürü İl Özel İdaresine teşekkür ediyorum. Yerel kaynaklardan destek buldukça her daim çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bol ve bereketli ürünler diliyorum” dedi. 
          Haber: Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası