Geleceğin 'kick boks' şampiyonları yetiştiriliyor

Tarih : 2021-10-26 / Kategori : Genel Haber

Geleceğin 'kick boks' şampiyonları yetiştiriliyor

Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslar çocukları sokaklardan kurtardı.
İlimizde Bir çok spor dalının açılması çocukları spora yönlendirdi. İlimizde her dalda artık Dünya ve Türkiye şampiyonları çıkarıyor. 

Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görevli Kick Boks Milli Sporcusu ve Milli Kick Boks Antranörü Umut Can Öztürk’te bu gençlerden biri olarak bir milli sporcu olarak İlimizi temsil edecek sporcular yetiştirmek için kolları sıvadı.
 
Öztürk, Başta Sayın müdürümüz  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Gökan Yavaşer’in destekleriyle  Kick Boks’ta Yeni nesillerin yetişmesi için var gücümle çalışıyorum. Milli sporcu olarak  bilgilerimi çocuklara, kendi öğrencilerime aktarmak istiyorum. Onlara şu gururu yaşatmak istiyorum; benim hocam milli sporcu. Benim sporcularımda benden bahsederken benden gururla bahsetsin ve bana güvensin istiyorum ve bir gün onlarında bir milli sporcu olması için her konuda desdek veriyorum. Ümit ediyorumki ilimizde Milli sporcular yetişecektir. Bu işi yapmak için çok fazla emek veriyoruz. Kendi emeğinizi bu çocuklara verip, emeğinizin karşılığını almak çok daha güzel bir duygu. Onların gözünde ki mutluluğu görmek beni çok daha mutlu ediyor” Iğdır halkından da destek bekliyorum”. şeklinde konuştu. Haber: Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.