ÖZEL IĞDIR HASTANESİ EL DEĞİŞTİRDİ

Tarih : 2021-11-13 / Kategori : Sağlık

ÖZEL IĞDIR HASTANESİ EL DEĞİŞTİRDİ

Uzun zamandır Iğdır’da faaliyet gösteren Özel Iğdır Hastanesi devredildi.

Özel Iğdır Hastanesini Devralan İş İnsanı Mahsum Bilmez Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı ziyaret etti ve gelişmelerle ilgili bilgi verdi.  

Geçmişte Merhum Dr. Nejat Yılmaz tarafından kurulan özel hastane, birkaç el değiştikten sonra İş İnsanı Orhan Bulut tarafından satın alınmıştı.   

Geçtiğimiz gün Özel Bulut Hastanesi ortaklarından İş İnsanı Mahsum Bilmez tarafından devralınan Özel Iğdır Hastanesi yeni konseptiyle Iğdır halkına hizmet vermeye devam edeceği açıklandı.

Özel Iğdır Hastanesini devralan İş İnsanı Mahsum Bilmez ziyarette yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Uzun zamandır hissedarı olduğumuz hastanenin tamamını devraldık. Bugünden itibaren birtakım değişikliklere başlamış bulunmaktayız. Halkımıza en güzel hizmeti verebilmek için tıbbı cihazlar dahil çok köklü değişiklikler gerçekleştiriyoruz. Kısa sürede hastanemizin isim değişikliği de dahil bölgede marka olacak bir altyapı ile halkımıza hizmete devam edeceğiz. Devir işlemlerinin akabinde tüm ekibimiz çalışmaya başlamıştır.” dedi.

Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi ve genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ta yaptığı açıklamada: “Iğdır için çok büyük bir öneme sahip olan Özel hastanemizin emin ellerde olması sevindirici bir gelişmedir. Her şehirde bir özel hastanenin olması güzel bir ayrıcalıktır. Kıymetli iş insanımız, değerli dostum Mahsum Bilmez  bey devralmış olduğu özel hastaneyi bölgenin markası yapacağından hiç şüphemiz yoktur. Hayırlı olmasını dilerim.” Dedi. Haber: Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.