Iğdır Eczacılar Odasından Vatandaşa Büyük kolaylık

Tarih : 2021-11-15 / Kategori : Sağlık

Iğdır Eczacılar Odasından Vatandaşa Büyük kolaylık

Iğdır Eczacılar Odası Halkımızın nöbetçi Eczaneye daha rahat ulaşabilmesi için yaptırmış olduğumuz elektronik nöbetçi Eczane Panoları vatandaşları sevindirdi.
 

Iğdır Eczacı Odası Iğdır İl Temsilcisi  Ecz. Volkan Zülaloğlu, İlimizde büyük ihtiyaç duyulan  Elektronik nöbetçi Eczane Panolarımızı  Iğdır Belediye Meydanı, Iğdır Devlet Hastanesi Çocuk Acil, Yetişkin Acil ve Ağız Diş Hastanesinde hizmete sunulmuştur. “dedi.

Ecz. Volkan Zülüloğlu, Vatandaşlarımız artık Nöbetçi eczaneyi öğrenmek için sokak sokak gezinmeyecek. Elektronik nöbetçi Eczane Panoları ile Nöbetçi eczaneyi daha çabuk bulma imkanı sağlayacak. Halkımızın bu hizmete ulaşmasında desteklerini esirgemeyen başta sn Valimiz Hüseyin Engin Sarıibrahim ve Belediye Başkan vekilimiz sn Ferdi Turan, İş insanı Okuklu Holding yönetim kurulu başkanı sn Yılmaz Okuklu, Şehir Işıkları Bölge Müdürü sn Sinan Güneş, İl Sağlık Müdürümüz sn Dr.Caner Tazegün, Hastane Başhekimimiz sn Dr.Selahattin Karagöz ve Ağız Diş Hastanesi Baş Hekimi sn Dt.Yeşim Mert’e Eczacılar Odası adına teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.Haber:Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.