Iğdırspor 3-3 Şile Yıldızspor

Tarih : 2021-11-19 / Kategori : Spor

Iğdırspor 3-3 Şile Yıldızspor

Alagöz Holding Iğdırspor, 2-0 geriye düştüğü maçta kendi sahasında Şile Yıldızspor ile mücadelesi sonunda  3-3 berabere kaldı.
 

Iğdır Şehir stadında oynanan maça tutuk başlayan Iğdırspor, 16. dakikada Reha Kurt’un attığı gole engel olamayarak 1-0 geriye düştü.
Golden sonra rakibine baskı kurmak isteyen Iğdırspor, 35. dakikada konra ataktan Hazarhan Karaca’nın attığı golle 2-0 geriye düştü.
38. dakikada ise Iğdırspor’da son haftaların formda ismi Mahsun Çapkan’ın attığı şık golle farkı bire indirdi.
İlk yarı bu skorla sona ererken, ikinci yarıya Iğdırspor iki oyuncu değişikliğiyle başladı. Rakibi üzerinde baskıyı artıran Iğdırspor, ikinci yarıda oyuna giren Berkay Öztuvan’ın yaklaşık 30 metreden attığı sert şutla beraberliği yakaladı.
Beraberlik golünden beş dakika sonra ise İlker Avşar’ın ceza sahasında yerde kalmasıyla hakem Semih Kurt penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen tecrübeli futbolcu Muhammet Reis, penaltıyı gole çevirerek Iğdırspor’u 3-2 öne geçirdi.
Golden sonra da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Iğdırspor, 74. dakikada şok bir gol yedi. C
eza yayının dışında kazanılan serbest vuruşta oluşan karambolde oyunda ikinci yarıda giren Şile Yıldızspor’lu Oğuz Ekeni skoru 3-3’e getirdi.
Beraberlik golünden sonra da baskısını artırmak isteyen Iğdırspor, girdiği gol pozisyonlarından sonuç çıkaramayınca maç bu skorla sona erdi.
Bu sonuçla Iğdırspor, 20 puanla beşinci sırada yer aldı. Alagöz Holding Iğdırspor, hafta sonu Pazar günü Darıca Gençlerbirliği deplasmanına gidecek.
Bu maçla birlikte uzun zamandır sakat olan yıldız forvet Batuhan Karadeniz’in de sahalara dönmesi bekleniyor.      
                  Haber: Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.