İş İnsanı Cantürk Alagöz’e Karabağ Kilimi Hediye Edildi

Tarih : 2021-11-22 / Kategori : Eğitim

İş İnsanı Cantürk Alagöz’e   Karabağ Kilimi Hediye Edildi

İlimizde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Alagöz Holding Iğdırspor Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz, Iğdır  Üniversitesini ziyaret etti.
Ziyarette Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Alagöz Holding Iğdırspor Kulübü Başkanı Alagöz’e Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, eşlik etti. 
İlimiz Merkezde bulunan Karaağaç Kampüsünde yer alan Halı Kilim Atölyesi’ni ziyaret eden iş adamı Alagöz’e Karabağ kilim hediye edilirken ayrıca atölyede yapılan çalışmalar hakkında  bilgiler  verildi. 
 

Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, “İlimizin değerli  iş insanı ve yatırımcılarından Cantürk Alagöz’ü üniversitemizde  ağırlamaktan memnuniyet duyduk. 
Geçmişe yönelik iş birliği ve desteğin artarak devam edeceğine inancımız sürerken yeni yapılabilecek çalışmalar hakkında da karşılıklı  fikir alışverişinde bulunduk. 
Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Alagöz Holding Iğdırspor Kulübü Başkanı Cantürk Alagöz’e Iğdır’a ve üniversitemize olan katkılarından dolayı kendisine teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Haber:Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.