GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞINDAN 180 MİLYONLUK YATIRIM

Tarih : 2021-12-07 / Kategori : Gündem

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞINDAN 180 MİLYONLUK YATIRIM

Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Iğdır genelinde bugüne kadar yapılan yatırımların toplam tutarı 180 milyonu buldu.
 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer yaptığı açıklamada; “2022 yılında merkez ve ilçelerimizde Iğdır’ın tamamında Spor müdürlüğümüzün yatırımları tamamlanmış olacaktır.” dedi.

Gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ın makamında ziyaret ettiği Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Göreve geldiğimiz günden itibaren bakanlığımız Iğdır merkezde 4 adet Spor salonu, 3 adet gençlik merkezi, 1 tane yarı olimpik yüzme havuzu, ikibin kişilik tribün, Atletizm tartan pisti, ilin genelinde 100 adet basketbol potası, 10 adet halı saha, Tuzluca ilçemize 1 adet Spor Salonu, 1 Adet gençlik merkezi, Aralık İlçemize Sentetik futbol sahası, 300 kişilik tribün ve soyunma odası, Iğdır Üniversitesi Kampüs içerisinde 1760 kişilik öğrenci yurdu, bu yurt 2022 yılı mart ayında teslim edilecektir. SERKA ile birlikte 4 tenis kortu, Karakoyunlu ilçesine 1 halı saha, İl müdürlüğü yerleşkesinde peyzaj çalışması başlatılmış ve inşallah bittiğinde mini bir spor millet bahçesi olacaktır. 3.500 milyonluk bir proje tamamlanmak üzere. Devamında yine ikinci etap için yine 3.500 milyonluk bir proje hazırlayacak ve hayata geçireceğiz. Şöyle de diyebiliriz şu anda devam eden yatırımlarımızın tamamı 2022 yılının sonuna doğru tamamen bitecek ve teslim edilecektir. Projelerimiz bitip halkımızın kullanımına açıldıktan sonra Iğdır  genelinde spor alanında her yerde, her şeyi bulmak mümkün olacaktır. Bilindiği üzere her geçen gün büyüyen kurumumuz, daha kurumsal bir altyapı ile hizmet vermek için şube müdürleri ve hizmet müdürleri atamalarını Bakanlığı'mız yapmış, kadrolarını güçlendirmiş ve daha güçlü bir kurum olarak halkımıza hizmet etmeye devam etmektedir.” Dedi.
 

Iğdır’da en çok yatırım yapan kurum olarak ön plana çıkan Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer sözlerine şöyle devam etti: “Hazırladığımız tüm projelere Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sayın Valimizi Hüseyin Engin Sarıibrahim, İş İnsanı ve Iğdır Futbol Kulübü Başkanı Sayın Cantürk Alagöz ve Ak Parti Iğdır İl Başkanı Sayın Ali Kemal Ayaz sonsuz destek vermişlerdir. Hepsine sizlerin aracılığı ile teşekkürlerimi sunuyorum. Allah’ın izniyle bu yatırımlarımız ile birlikte gençlerimiz Spora daha çok zaman ayıracak, uluslararası madalyaları ülkemize ve ilimize kazandıracaklardır.” Dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.