ALAGÖZ HOLDİNG IĞDIR’I TANITIYOR

Tarih : 2021-12-08 / Kategori : Gündem

ALAGÖZ HOLDİNG IĞDIR’I TANITIYOR

Iğdır Spor Futbol Kulübü ile başlayan Iğdır’ın tanıtılma serüveni dalga dalga yayılarak belgesel çekimi ile hız kazandı.

Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz, başta futbol olmak üzere birçok alanda yaptığı yatırım hamleler ile Iğdır’ın tanıtımına ve çekim merkezi olmasına alan oluşturmuş ve Türkiye’de Iğdır’ın konuşulmasını sağlamıştır.

Geçtiğimiz ay Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü’nü ve serhat şehri Iğdır’ımızın tarihini, kültürünü, doğal zenginliklerini konu alan “Futbol Şehirleri Programı” çekimleri yapıldı ve 9 Aralık Perşembe günü akşam saat 19.00’da beın sports HD 1 TV’de yayınlanacağı açıklandı.

Iğdır’ın her alanda kalkınması için çaba sarf eden ve ciddi yatırımlar yaparak toplumda sağduyulu bir uyanışa sebep olan Alagöz Holding Yönetimi Kurulu Başkanı ve Iğdır FK Başkanı Cantürk Alagöz’ü şöyle tarif edebiliriz. Cengiz Han’ın değimiyle "Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu, bir ordu koca ülkeyi kurtarır."  Cantürk Alagöz’de  Cengiz Han misali Iğdır’a heyecan katmış, moral vermiş, motivasyon kazandırmıştır. Kendi elde ettiği başarısını Iğdır’a sunan ve her alanda insanlara fayda sağlayan ve Iğdır’ın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini ülkemize ve ülke dışına tanıtır adımlar atan Cantürk Alagöz’e bir kez daha teşekkür ederiz. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.