Azerbaycan Milletvekilleri ve Türk Ağsaggallılar Grubu AK PARTİ İl Başkanı Ali Kemal AYAZ’ı Makamında ziyaret etti

Tarih : 2021-12-10 / Kategori : Siyaset

Azerbaycan Milletvekilleri ve Türk Ağsaggallılar Grubu AK PARTİ İl Başkanı Ali Kemal AYAZ’ı Makamında ziyaret etti

        Ak Parti il Başkanı Ali Kemal Ayaz’ı makamında ziyaret eden  Türk Ağsakkallar Gurubu ve Azarbaycan  Milletvekili Prof. Dr. Hikmet BABAOĞLU, konuşmalarında Türkiye ve Azerbaycan’ın bölünmez iki kardeş olduğunu, Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a karşı Azerbaycan’ın büyük bir sevgi ve saygı duyduğunu, İl Başkanı olarak sizlerin Cumhurbaşkanı burada temsil ettiğinizden dolayı sizlere de büyük bir sevgimiz vardır ifadelerinde bulundu.
 

             Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal AYAZ’ da Anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti;  Azerbaycan’a bizler çok büyük bir sevgi ve saygı beslemekteyiz. Sizleri burada görmek bizleri çok mutlu etti. Bizler artık biriz. Şuşa Beyannamesinde iki Cumhurbaşkanımız birliğimizi bir kez daha dünyaya duyurdu İfadelerinde bulundu.
          Ak Parti il Başkanlığı ziyaretine Türk Ağsaqqalları Birliğinin (taib) başkanı akademik Sudeif İmamverdiyev Milletvekilli Prof.Dr. Hikmet Babaoğlu Milletvekili Prof.Dr Elşad Mirbəşiroğlu Türk Ağsaqqalları Birliğinin Teşkilat Komitesinin üyesi akademik Sabir Tağıyev Türk Ağsaqqalları Birliğinin Teşkilat Komitesinin üyesi, şair Şöhlet Efşar Türk Ağsaqqalları Birliğinin Teşkilat Komitesinin üyesi, Missiya Media Grubunun yönetim kurulu başkanı Nicat Dağlar katıldı.  Ziyaret hoş sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. Haber: Ouzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.