DEVA PARTİSİNDEN BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Tarih : 2021-12-24 / Kategori : Siyaset

DEVA PARTİSİNDEN BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Bir dizi incelemelerde bulunmak ve partisel çalışmalar yürütmek üzere Iğdır’a gelen DEVA Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin, gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirerek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Annesinin vefat münasebetiyle Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi ve genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret eden DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin, İl Başkanı Av. Yusuf Arslan ve partililer Fatiha okuyarak başsağlığı dileklerinde bulundular.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin ziyarette yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Öncelikle kıymetli validenize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Yusuf Başkanım haber verince gelip acınızı paylaşmak istedik. Allah annemizin Ruhunu şad etsin. Bizlerde ülke genelinde yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İl il geziler düzenlemekte, halkımızın nabzını tutmakta, siyasi çalışmalarımıza hız kazandırmaktayız. Hamdolsun halkımızın teveccühü maksimum düzeyde. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’a halkımız güveniyor. Bu istikrarsız ekonomi günlerinde en çok yad edilen genel başkanımız Ali Babacandır. İnşallah bu sorunu iktidara geldiğimizde çözecek, halkımızın refah içinde yaşamasını sağlayacağız.” Dedi.

Nazik ziyaretlerinden ötürü DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin’e, İl Başkanı Av. Yusuf Arslan’a ve parti mensuplarına teşekkür ederiz.  Haber: Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası