ECZACILAR ODASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tarih : 2022-01-06 / Kategori : Sağlık

ECZACILAR ODASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Iğdır Eczacılar Odası İl Temsilciliğine seçilen Ecz. Volkan Zülaloğlu’na, Haysiyet Divanı Üyeliğine seçilen Ecz. Suat Bağcı’ya ve Genel Kurul Delegesi seçilen Ecz. Allahverdi Karaya’ya Iğdır Havalimanı Müdürü Fikret Bağca, Odalar Birliği Başkanı Özer Ertekin, Yeşil Iğdır gazetesi Sahibi ve Küresel Gazeteciler Konseyi Iğdır İl Temsilcisi Cabbar Şıktaş, ESOB Genel Sekreteri  Allahverdi  Türkeli ve Iğdır Altın Yumruk Spor Kulübü Başkanı Cihan Kurtkan hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Eczacılar Odası İl Temsilciliği ofisinde gerçekleştirilen ziyarette, görev alan Eczacılar tebrik edildi, başarı dilendi.

Eczacılar Odası İl Temsilcisi Volkan Zülaloğlu’da yaptığı konuşmada: “Nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Eczacılarımızın temsil edildiği odamızda sizleri ağırlamak bizleri onurlandırmıştır. Daha önce birçok değerli Eczacı ağabeyimiz bu görevi yaptılar.  Bu dönem için de Eczacı arkadaşlarımızın ortak kararı ile ben görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bilindiği gibi şehrimiz meydanına Sayın Valimiz Hüseyin Engin Sarıibrahim’in desteği ile bir LED tabela bıraktık. Günlük olarak nöbetçi eczanemizi göstermektedir.

Aynı LED tabeladan birini de hastanemiz Acil servisinin önüne bıraktık. Ayrıca her eczanemize kullanışlı bir tabela dağıtımı gerçekleştirdik. O gece hangi eczane nöbetçi ise bütün eczanelerimizin önünde bu levhayı görmeniz mümkündür. Böylelikle vatandaşımız nöbetçi eczaneye daha çabuk ulaşmakta ve mağduriyet yaşamamaktadırlar.” dedi.

Eczacılar odası il temsilciliğine seçilen Volkan Zülaloğlu ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileriz.  Haber: Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası