Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı’dan İadeyi Ziyaret

Tarih : 2022-01-07 / Kategori : Eğitim

Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı’dan İadeyi Ziyaret

Bir süre önce Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Servet Canlı, gazetemize iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.
 
 

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı göreve başladığı günden itibaren yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürürken, fırsat buldukça iadeyi ziyaretler gerçekleştiriyor.

Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi ve genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ve Şube Müdürü Veysel Karani Özduygu bir süre çay içip hasbihal ettiler.

İl Müdürü Servet Canlı ziyarette yaptığı açıklamada: “Göreve atandıktan sonra ihmal edilmiş ve birikmiş birçok sorun olduğunu gördük. Pandemi sebebiyle ihmal edilen okullarımızın tamamını gözden geçirdik ve 75 adet kütüphane yaparak öğrencilerimizin kullanımına sunduk. Yaptığımız Kütüphaneler Bakanlığımızda örnek proje olarak gösterildi. 6 adet ana okulu yaptık, Okul bünyesinde 34 adet anasınıfı yapımı gerçekleştirdik, pansiyonların yenilenmesi ve en önemlisi okul ziyaretleri ile öğretmen ve  idarecileri ziyaret ederek sorunlarını yerinde inceliyoruz. Şube müdürlerimizde aynı şekilde okullarımızı ziyaret ederek sorunları yerinde incelemekte ve çözüm üretmektedirler. Sayın Bakanımız götürdüğümüz tüm projeleri onaylamakta ve desteklemektedir. Eğitim kalitesini artırmak için tüm ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalıyoruz.” Dedi.

Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı’ya nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz. Haber Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası