Anasınıfı öğrencileri fark yaratan bir eTwinning projesi yaptılar.

Tarih : 2022-01-08 / Kategori : Eğitim

Anasınıfı öğrencileri fark yaratan bir eTwinning projesi yaptılar.

Iğdır Merkeze bağlı  Hakveyis İlkokulu eTwinning projesini hayata geçirdiler.
Hakveyis İlkokulu  Okul Müdürü Baturhan KUMTEPE ve anasınıfı öğrencilerimiz büyük bir çalışma sonrası   bir eTwinning projesini hayata geçirdiler.
         

   Hakveyis İlkokulu anasınıfı öğretmeni Tuğba Yüksel,  Proje kapsamında öğrencileri ile birlikte keyifle etkinlikler düzenledi.
Projede günümüz dünyasına ayak uydurmak bu yeni bilgileri oyunlarla öğrenmek, boyamalarla keyifli hale getirmek ve ortaklarımızla işbirliği kurarak öğrencilerimizi bir araya getirmek amacıyla yola çıkıldı.

Proje kapsamında Let’s Color, Play, Code eTwinning projesi 10 Türkiye, 2 Romanya ve 2 İtalya ortağı ile Ekim ve Kasım aylarını kapsayan bir proje yaptılar. Proje boyama, oyun ve kodlama etkinliklerinin anasınıflarda kullanılmasını hedeflemektedir. 

Hakveyis İlkokulu Müdürü ve Proje ortağı Baturhan KUMTEPE; “ 4-6 yaş Okul Öncesi öğrencilerimiz ile Ekim ayı kod haftası haftası için her hafta en az bir tane olmak üzere boyama alıştırmaları, oyunlar, atık malzeme çalışmaları, oyuncaklarla kodlama yaparak öğrencilerimizin kodlama becerilerini geliştirmede ilk adımları attık. Dijital kitabımız olan nihai ürünümüzü Kasım ayında hazırladık. Çok keyif aldığımız bir proje oldu. Anasınıfı öğretmenimiz Tuğba Yüksel de projemiz için etkinlikleri öz verili bir şekilde yerine getirdi. Emekleri için Anasınıfı Öğretmenimiz Tuğba Yüksel’e ve azimli öğrencilerimize çok teşekkür ederim.” dedi.  Haber:  Oğuzhan  Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası