AK PARTİ TEŞKİLATI 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Tarih : 2022-01-10 / Kategori : Siyaset

AK PARTİ TEŞKİLATI 10 OCAK   GAZETECİLER  GÜNÜNÜ KUTLADI

Ak Parti Iğdır il teşkilatı ilimizde görev yapan yerel ve ulusal basınla bir araya gelerek 10 Ocak gazeteciler gününü kutladı.
 

Iğdır   Ak Parti yönetim kurulu üyesi ve Medya Sorumlusu Ziya Zakir Acar, başkan yardımcısı Muhammet Engin,10 Ocak Çalışan gazeteciler günü dolaysıyla yerel ve ulusal basınla bir araya geldi.

Basınla  Kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Acar ve Engin, gazetecilik mesleğinin gecesi gündüzü olmayan zorlu bir meslek olduğunu belirttiler.

Gazetecilik mesleğinin ve basının toplumsal ve siyasi işlevinin önemini vurgulayan Acar ve  Engin, Sürekli, " Kamuoyunu doğru ve hızlı şekilde bilgilendiren, ilkeli ve dürüst gazeteciliği kendine ilke edinmiş değerli basın mensuplarımızla bir araya gelmenin gururunu yaşıyoruz. 

Gazetecilik mesleği, bilgi kirliliğinin yoğun olarak yaşandığı günümüzde çok daha ağır ve büyük bir sorumluluk taşımaktadır. Kamuoyunu aydınlatma görevini mesleki ilkelere bağlı kalarak hakkıyla yerine getiren tüm basın çalışanlarımızın günlerini kutluyoruz." ifadelerini kullandılar.

Basın mensuplarının zor şartlar altında görevlerini büyük bir fedakarlıkla yaptığını vurgulayan Ziya Zakir Acar,  Gerçeğin ışığında yol almamızı sağlayan tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun."şeklinde konuştu.

Kahvaltıya Iğdır'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.  Haber: Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.