Öğrenciler "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izledi

Tarih : 2022-01-15 / Kategori : Eğitim

Öğrenciler

Iğdır’da  Mehmetçik’in teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hikayesinin anlatıldığı ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ filmini izledi. 
           

   Iğdır Ülkü Ocakları İl Başkanlığınca organize edilen etkinlikte, filmi izleyen bazı öğrencilerin duygulu anlar yaşadı.
Trabzon Maçka’da 11 Ağustos 2017’de, teröristlerle kahraman Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in kahramanlık öyküsünü anlatan “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmi heyecanla izledi.
        Öğrenciler, gösterim sonunda filmi oldukça beğendiklerini ve etkilendiklerini dile getirdi.
         Ortaöğretim teşkilatında bulunan gençler ve Asena teşkilatının yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen sinema gösterimiyle şehitleri bir kez daha rahmet ve minnetle yad ettiklerini belirten Iğdır Ülkü Ocakları İl Başkanı Alpaslan Çelikten, Çok güzel duygulu bir film olmuş. Gerçekten, Türk Milletinin yetiştirdiği, bu Vatanın bağrından çıkan kahraman evlatların ne kadar küçük olurlarsa olsunlar yüreklerinin ne kadar büyük olduklarını, ne kadar vatanperver olduklarını bize gösterdiler. Şehitlerimizin Ruhları şad olsun. Onların sayesinde bu vatan ayakta ve dimdik.  Şehitlerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve minnet ile yad ediyoruz. Mekânları cennet, ruhları şad olsun.." dedi.      Haber: Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası