İKİNCİ YARININ İLK MAÇINDA 2-1’LİK GALİBİYET

Tarih : 2022-01-16 / Kategori : Spor

İKİNCİ YARININ İLK MAÇINDA 2-1’LİK GALİBİYET

Alagöz Holding Iğdır FK ligin ikinci yarısının ilk maçını kendi sahasında oynadı ve konuk ettiği Başkent Üniversitesi Alanya Kentselspor’u 2-1 mağlup etti.

Alagöz Holding Iğdır FK ilk yarıyı 31 puan ve 4. Kapatmıştı. İkinci yarıya kulübe yeni katılan futbolcularla başlayan Iğdır Spor, ilk yarıyı 0-0 berabere bitirirken, ikinci yarıda oyuna giren Batuhan Karadeniz’in 76. Dakikada attığı gol ile Iğdır Spor 1-0 öne geçti. 83. Dakikada Batuhan’ın verdiği pas ile İbrahim Alan rakip kaleye attığı gol ile Iğdır Spor 2-0 oldu.

Beş dakikalık uzatmalar oynanırken Alanya Kentselspor’lu 92. Dakikada Batuhan Kurt’un attığı gol ile skor 2-1 oldu ve maç sona erdi.  

Alagöz Holding Iğdır FK Başkanı Cantürk Alagöz ikinci yarıda yaptığı transferlerle kulübü ülke genelinde gözde bir kulüp yaptı.

Türkiye’de en çok konuşulan ve ilgi duyulan Alagöz Holding Iğdır FK, ikinci yarının ilk maçında göz doldurdu, beğeni kazandı.

Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü futbolcularının konaklayacağı tesisler bugünkü maçtan sonra futbolcuların hizmetine sunuldu.

Beş yıldızlı tesis birinci lig takımlarının bile sahip olmadığı kalitede yapılarak hem Iğdır’ımıza ve hem de Iğdır Spor ekibinin hizmetine sunulmuştur.

Açılan tesislerle Iğdır Spor’un alt yapıdan yetişecek futbolcuları için de büyük bir kazanç olacaktır. Iğdır’da Spor’un gelişimine katkı sağlayacak olup, bu imkanları sağlayan ve Iğdır’ımıza kazandıran İş İnsanı ve Kulüp Başkanı Cantürk Alagöz’e Iğdır halkı adına bir kez daha teşekkür eder, başarılar dileriz.  

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ   

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.