EĞİTİM GÜCÜ-SEN İL TEMSİLCİLİĞİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Tarih : 2022-01-24 / Kategori : Eğitim

EĞİTİM GÜCÜ-SEN İL TEMSİLCİLİĞİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Eğitim Gücü-Sen Iğdır Şube Başkanı Cafer Tayyar Özoğul ve yönetimi, Iğdır’da görev yapan basın temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
 

Sendika olarak faaliyetler hakkında bilgi veren Şube Başkanı Özoğul, “Oldukça geniş yelpazeden oluşan yönetimimizle çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Geçen bu süreçte öğretmenlerimize apolitik bir sendika olduğumuzu ve sadece öğretmenlerin haklarını savunacağımızı bildirdik.
Öğretmenlerimizi siyaset, tarikat ve cemaatlerden uzak bu oluşumumuza katılmaya davet ediyorum. Öğretmenlerin siyasetle asla ve asla işi olmaması gerekir. Öğretmenin siyaseti ekmeği, hakkı ve öğrencisidir. Biz bu yolda ilerliyoruz. Öğretmenin hakkını savunan, siyasi hesap yapmayan, dik duruşlu bir sendika eksiğini görerek bu işin içine girdik. Biz hiçbir siyasi parti veya oluşumun arka bahçesi değiliz”dedi.
Öğretmenlerin sendikaların siyasi kimliğinden artık bıktıklarını dile getiren Cafer Özoğul, “Bizim için 50 üyeyi geçemezler deniyordu. Iğdır’da oluşumumuzun üzerinden sadece iki hafta geçmesine rağmen cuma günü itibariyle 197 üyeye ulaşmış bulunuyoruz. Öğretmenlerimiz artık siyasi sendikalardan bıkmıştır. Bunu her yerde net olarak görüyoruz. Öğretmenler hakkının savunulmasını istiyor. Siyaset yapmak istemiyor. Biz bu yola çıkarken kimseye makam mevki sözü vererek peşkeş çekmiyoruz. Öğretmenlere öğretmen olduklarını hatırlatan bir sendika olduklarını anlatıyoruz. Siz basın mensuplarına davetimize icabet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum”  Bundan böyle sık sık sizlerle bir araya gelerek değerli öğretmenlerimizin sorunlarını haklarını savunmak için sizlerin desteğini de bekliyoruz. “ şeklinde konuştu. Haber: Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası