Vali/Belediye Başkan V. Sarıibrahim’den, Pir Sultan Abdal Mahallesi’ne İmar Planı Müjdesi!

Tarih : 2022-01-24 / Kategori : Genel Haber

Vali/Belediye Başkan V. Sarıibrahim’den, Pir Sultan Abdal Mahallesi’ne İmar Planı Müjdesi!

Mahalle Buluşmaları programı çerçevesinde Pir Sultan Abdal Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Vali/Belediye Başkan V. H. Engin Sarıibrahim, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda yürütülen çalışmalar hakkında hem bilgi verdi hem de talep, öneri ve beklentileri yerinde dinledi.
 

Pir Sultan Abdal Mahallesi’nin yıllardır devam eden eksikliklerini bildiklerini ve bunların çözüme kavuşması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Vali/Belediye Başkan V. Sarıibrahim, mahalle sakinlerinin merakla beklediği imar çalışmaları hakkında bilgi verdi. 
Vali/Belediye Başkan V. H. Engin Sarıibrahim, yıllardır çözüm bekleyen imar sorunu ile ilgili somut adım attıklarını belirterek imar planı çalışmalarının Şubat ayı içerisinde tamamlanarak askıya çıkarılacağının müjdesini verdi.
Mahalledeki yol, kanalizasyon, içme suyu ve doğal gaz gibi sorunların imar planı kaynaklı olduğunu vurgulayan Vali/Belediye Başkan V. Sarıibrahim, imar çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu sorunların da ortadan kalkacağını söyledi. 
Vali/Belediye Başkan V. Sarıibrahim, konuşmasının ardından vatandaşların taleplerini dinleyerek soruları tek tek cevapladı. 
Mahalle toplantısına Vali/Belediye Başkan V. H. Engin Sarıibrahim’in yanı sıra Vali Yardımcısı Ömer Said Karakaş, İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca, Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri, kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Haber: Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.