Satırlı gaspçı yakalandı

Tarih : 2022-01-28 / Kategori : Genel Haber

Satırlı gaspçı yakalandı

Iğdır'da devriye gezen polis ekipleri durumundan şüphelenerek gözaltına aldıkları Ahmet Ö. satırlı gaspçı çıktı. 
 

Mahkemeye çıkarılan Ahmet Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Iğdır'ın Kazım Karabekir Caddesindeki bir otobüs yazıhanesi civarında gece yarısı gezerken polisler tarafından fark edilen ve durumundan şüphelenilen Ahmet Öztürk'ün yapılan Genel Bilgi Taramasında (GBT) hırsızlık suçundan arandığı ve yoklama kaçağı olduğu ortaya çıktı. Şahsın yapılan üst aramasında belinde satır diye tabir edilen kesici alet ile birlikte, altın sarısı renginde çiçekli beyaz taşlı yaprak işlemeli 1 adet kolye, kelepçeli üzerinde taşlar bulunan altın sarısı renginde bileklik, 1 adet üzerinde şarj adaptör ve kablosu, Hatice V. isimli şahsa ait Ziraat Bankası kartı, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı ve Iğdır üniversitesi öğrenci kimlik kartları çıktı.
Polis şahısla ilgili inceleme yaparken 22:00 sıralarında haber merkezinin Ümmül Kurra Camii civarında bir bayanın 1 erkek şahıs tarafından kesici bir aletle tehdit edilerek çantasının zorla alındığı ve olayı gerçekleştiren erkek şahsın 1.65-1.70 boylarında siyah giyimli elinde tespih ve satır olan yüzüne siyah maske takmış saçlarının kısmı dikilmiş olduğu ve anons edilen şahsın alınan şahısla eşkâl bilgilerinin uyuşması üzerine yaya devriye ekibi şüpheli şahsı Polis Merkezi Amirliğine götürdü.
Asayiş Şube Gasp Büro görevlileri tarafından yapılan yüzleştirmede müşteki, kesici alet suretiyle çantasını gasp eden şahsın aynı kişi olduğunu söyledi. Avukat nezaretinde ifadesi alınarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Ahmet Ö., cezaevine gönderildi.    Haber: Özkan AYDIN

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası