AK PARTİ İNSAN HAKLARI BİRİMİNDEN PARTİ ZİYARETİ

Tarih : 2022-02-09 / Kategori : Siyaset

AK PARTİ İNSAN HAKLARI BİRİMİNDEN PARTİ ZİYARETİ

Ak Parti insan hakları birim başkanı Bircan Bilgin ve yönetim kurulu üyesi Nebahat Karadağ ile Ak Parti Kadın Kolları İnsan Hakları Birim Başkanı Neriman Sayin  gazetemiz sahibi Cabbar Şıktaş’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Ak Parti İl Başkanlığı İnsan Hakları Birim Başkanı Bircan Bilgin ziyarette yaptığı açıklamada, parti olarak üstlendiğimiz görev gereği sürekli olarak her hafta ziyaretler gerçekleştirmekte, talepler ve sorunlar dinlenilmekte ve elde edilen veriler genel merkez ile paylaşılmaktadır.” Dedi.

Yeşil Iğdır ve 15 Temmuz gazetesi sahibi Cabbar Şıktaş’ta yaptığı açıklamada; “Ak Parti’nin Iğdır’da yaptığı yatırımlar şüphesiz tartışılmazdır. Doğalgaz, Havalimanı, İçme suyu, Kanalizasyon, Üniversite, Hastane, Okullar, Sayısız Spor tesisleri, Belediye hizmetleri gibi birçok yatırım gerçekleştirildi. Ancak bazı kurumlar halkla bütünleşemedi, kuruluş amacı Iğdır’ın kalkınması için olsa da, Iğdır’a sinerji veremedi. Başında bulundukları kurumu doğru yönetemedikleri için Ak Parti’ye puan kaybettirdiler. Maalesef bu olumsuzlukları parti genel merkezi ya görmedi, ya da görmek istemedi.” dedi.       Haber: Oğuzhan Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası