BOSTANCI DİŞ VE AĞIZ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ’NİN AÇILIŞI YAPILDI

Tarih : 2022-02-24 / Kategori : Sağlık

BOSTANCI DİŞ VE AĞIZ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ’NİN AÇILIŞI YAPILDI

Diş konusunda uzman bir kadro ile hizmet vermek üzere kurulan Bostancı Diş ve Ağız Sağlığı Polikliniğinin açılışı yapıldı. 
 

Bağlar Mahallesi Atatürk Caddesi Efe pazarı yanında hizmete giren Dt. Oğuzhan Bostancı ve Dt. Gülnihal Ağbulut’un ortaklaşa açtığı Bostancı Diş ve Ağız Sağlığı Polikliniğinin açılışına, Meslektaşları, Dini alimler ve vatandaşlar katıldı.
Dualarla açılışı gerçekleştirilen Bostancı Diş ve Ağız Sağlığı Polikliniğinin açılışı Kurdale kesimi, Kurban kesimi ile Polikiliniğin gezilmesi ile devam etti.
Açılış konuşmasını yapan Dini Alim Behlül Salmanlı, Polikliniğin hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olmasını diledi. Bu tür yatırımlara ciddi ihtiyaçların olduğunu söyleyen Salmanlı, “Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin İlimize hayırlı olması dileğinde bulundu.
Dt. Oğuzhan Bostancı ve Dt. Gülnihal Ağbulut’ise, Iğdır halkının Ağız ve Diş Sağlığı’nı önemsediklerini ve bu anlayışla yola çıktıklarını belirterek Bostancı Diş ve Ağız Sağlığı  Polikliniğine tüm Iğdır’lı hemşerilerimizi bekliyoruz.”dediler.
Dt. Oğuzhan Bostancı,  Bizleri Kırmayarak açılışımıza katılan tüm davetlilere  teşekkür ediyoruz.”dedi. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
BOSTANCI DİŞ VE AĞIZ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ’NİN AÇILIŞI YAPILDI BOSTANCI DİŞ VE AĞIZ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ’NİN AÇILIŞI YAPILDI BOSTANCI DİŞ VE AĞIZ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ’NİN AÇILIŞI YAPILDI

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası