AK GENÇLİK İFTARDA BULUŞTU

Tarih : 2022-04-07 / Kategori : Siyaset

AK GENÇLİK İFTARDA BULUŞTU

AK PARTİ Gençlik Kolları Genel Başkanı  Eyyüp Kadir İNAN,  Iğdır' da Gençlerimiz ile İftarda bir araya geldi. 
 

AK PARTİ Gençlik Kolları Genel Başkanı  Eyyüp Kadir İnan, Ak Parti Aralık Belediye Başkanı Mustafa Güzelkaya, Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan,  Ak Parti Teşkilatı  Gençlik Kolları başkanı Muhammet Çağlar Akar, Ak Parti Karakoyunlu İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Mikail Kalkan ve gençler ile Bahu Düğün salonunda iftarda buluştu.
Ak Parti Teşkilatı  Gençlik Kolları başkanı Muhammet Çağlar Akar “AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan’ı Iğdır’ımızda ağırlamaktan dolayı onur ve şeref duyduğumuzu ifade ediyorum.
          Akar, Geçmişini, tarihini, kültürünü bilen, özüne ve geçmişine sahip çıkan ve bunu da gençlerine aktarabilen toplumların ilelebet yaşama hakkına sahip oldukları bir gerçektir.”dedi. 
        Akar, Gençliğe verilen değer ve önem arttıkça toplumlar gelişir.  Gençlerimizi, ülkemizin en değerli hazinesi, yarınlarımızın teminatı olarak görüyoruz. Geleceğimiz olan gençlerin hem kendileri, hem aileleri hem de ülkelerine yararlı insanlar olarak yetişmeleri en büyük arzumuzdur.  Güçlü, esenlik ve refah dolu geleceğimizi gençlerimiz inşa edecektir. Iğdır'da yaşayan gençlerin daha iyi koşullarda eğitim görmesi, kültürle sanatla iç içe olması, kaliteli yaşamak tarzı hayatlarının bir parçası haline getirmek için, var olan programlı faaliyetlerimizin yanında yeni projelerimizi hayata geçirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
       Gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak gençlerin, birlikte hareket ederek,  Türkiye Cumhuriyeti'ni daha güçlü bir hale getireceğinden eminiz.  Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan'a hoş geldiniz diyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.“ şeklinde konuştu. 
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan’da gençlerin coşkusunu kutlayıp, “İşte bu tablo 2023 tablosu olduğunu vurguladı.     Haber: Zeki Şıktaş

 

Foto Galeri
AK GENÇLİK İFTARDA BULUŞTU AK GENÇLİK İFTARDA BULUŞTU AK GENÇLİK İFTARDA BULUŞTU

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası