Polis Haftası İlimizde Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Tarih : 2022-04-11 / Kategori : Gündem

Polis Haftası İlimizde  Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İlimizde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı.
 

 Program  İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca tarafından Iğdır Belediyesi önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı.
Daha sonra saygı duruşunda bulunarak İstiklal marşı okundu.
İl Emniyet Müdürü Dr. Oğuzhan Yonca, Programda yapmış olduğu konuşmada "Kuruluşundan bugüne üstün bir vazife anlayışıyla görev yapan teşkilat mensuplarımız bugün de aynı anlayış ve kararlılıkla görevine devam etmektedir. Teşkilatımızın tüm mensupları için büyük Türk milletine hizmet etmek en kutsal görevdir. Varlığımızı milletimize borçlu olduğumuzun bilinciyle gecesini gündüzüne katan, mesai mefhumu gözetmeden her türlü zorlukla ve risk ile mücadele eden ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan kahraman mesai arkadaşlarımın sizlerin huzurunda bir da tebrik ediyor ve günlerini kutluyorum" dedi.
Çelenk sunma töreni sonrası Atatürk Caddesi Belediye meydanına kurulan Iğdır Emniyet müdürlüğü tanıtım standı gezildi.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tanıtım standında çocuklar polisler ile sohbet ederek hatıra fotoğraf çektirdi. 
İl Emniyet Müdürü Dr. Oğuzhan Yonca da tanıtım standını gezerek çocuklarla yakından  ilgilenerek sohbet etti. 
Tanıtım standında İl Emniyet Müdürlüğüne ait drone ve hava araçları, tanıtılırken polis haftası dolaysıyla çeşitli uyarıcı broşürler dağıtıldı.Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
Polis Haftası İlimizde  Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı Polis Haftası İlimizde  Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı Polis Haftası İlimizde  Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı Polis Haftası İlimizde  Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası