Gençler İftarda Buluştu

Tarih : 2022-04-14 / Kategori : Gündem

Gençler İftarda Buluştu

Vali H. Engin Sarıibrahim ve eşi Hatice Sarıibrahim, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında gençlerle bir araya geldi.
 

           Gençlik Merkezinde düzenlenen iftar programına Vali H. Engin Sarıibrahim ve eşi Hatice Sarıibrahim, Iğdır Cumhuriyet Başsavcısı  Serkan Başaran,  Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Çalışmaları Daire Başkanı Kamil İspir, Vali yardımcısı Ömer Said Karakaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Yurt hizmetleri müdürü Erol Bayat, Gençlik Hizmetleri Müdürü Recai  Şahin, Spor Hizmetleri Müdürü Savaş Kaya, Gençlik merkezi üyeleri katıldı.
 

           Vali H. Engin Sarıibrahim ve protokol üyeleri öğrencilerle  birlikte sıraya girerek yemek aldı. Vali H. Engin Sarıibrahim, Yemek sonrası öğrenciler ile sohbet etti. Ardından hatıra fotoğrafı çekildi. 

           Vali H. Engin Sarıibrahim ve eşi Hatice Sarıibrahim,  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında U18 Futbol liginde İl birincisi olan Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü Futbol ekibini tebrik etti.  Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
Gençler İftarda Buluştu Gençler İftarda Buluştu Gençler İftarda Buluştu Gençler İftarda Buluştu

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.