İlimiz’de “Ben Olsaydım” Temalı Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı başladı.

Tarih : 2022-04-26 / Kategori : Gündem

İlimiz’de  “Ben Olsaydım” Temalı  Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı başladı.

Vali H. Engin Sarıibrahim başkanlığında, bağımlılıkla mücadele kapsamında sorun ve çözüm önerilerinin tartışıldığı;  “Ben Olsaydım” Temalı Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı başladı.
 

25-26 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Vali Sarıibrahim, "Bağımlılıkların önüne geçmek için tüm gayretimizle gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.
Çalıştayda, Bağımlılıkla Mücadele konusunda il genelinde yapılan faaliyetlerin sunumu yapıldı. 
Sonrasında tüm kurum ve kuruluşların katılımıyla, toplumumuzu olumsuz etkileyen bağımlılık konusunda genel değerlendirmelerde bulunuldu. 
Yapılan değerlendirmelerde “Bağımlılık dediğimizde ilk olarak sigara, alkol ve diğer maddelerle birlikte teknoloji ve kumar bağımlılığı gibi davranışsal bağımlılıklar gelmektedir. Bağımlılığın sadece kişinin kendisini değil, ailesini, sosyal çevresini, ülkesini ve ülke ekonomisini de etkilediğini görmekteyiz.
İlimiz ve ülkemize ait uyuşturucu, alkol, tütün ve davranışsal bağımlılık konularında tespit edilen sorunlar, aksaklıklar ve alınması gereken tedbirler “Ben Olsaydım” başlığı altında ele alındı. 

Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.