AK Parti İl Başkanlığı'nda bayramlaşma programı düzenlendi

Tarih : 2022-05-03 / Kategori : Siyaset

AK Parti İl Başkanlığı'nda bayramlaşma programı düzenlendi

AK Parti Iğdır İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramın ikinci günü il binasında bayramlaşma programı düzenledi.
 

              AK Parti Iğdır İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan AK Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Bu gün burada Mübarek ramazan ayının bitişini birlik ve beraberlik içinde kutluyoruz. Tutmuş olduğumuz Oruçlar, yapmış olduğumuz hayırlar etmiş olduğumuz dualar inşallah Allah katında kabul olur. Bu Ramazan bayramını kutladık önümüzde Kurban bayramı var ve ardından tekrar ramazan bayramını kutlayacağız. Daha sonra 2023 de de seçim var  Ak Partinin yenide doğuşunu kutlayacağız.”dedi.

             Ayaz, Ramazan bayramında bir çok kapıyı çaldık sevgi seliyle karşılaştık. Bu da birlik ve beraberliğimizin kanıtıdır. Gençlik ve kadın kollarımız gerek sahur gerek iftar gerek hane ziyaretlerini aile ortamı içerisinde yoğun bir şekilde gerçekleştirdi. Hepsini canı gönülden kutluyorum. Bu birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya nasıl 15 Temuzda gösterdiysek şimdide 2023 seçiminde bu birlik ve beraberliğimizi tekrar göstereceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. AK Parti olarak ülkeye ve millete çok büyük hizmetler yaptık. Buna dünya da şahit, milletimiz de şahittir.  Ak Partinin bu ülkeye ve bu millete yapmış olduğu hizmetler asla ve asla mukayese edilemez. İlimizde yapılan değerli hizmetler gibi biz bunun gururunu yaşıyoruz. Bize bu imkanı bahşeden rabbimize hamd ediyoruz, şükrediyoruz. Ama bundan sonra da yine yolumuzu tıkamaya çalışan, millete hizmet noktasında engel olmaya çalışanlara rağmen Allah'ın izniyle 2023'te de bu milletin desteğiyle yolumuza devam edeceğiz. Burada bu işe emek veren, bizim yanımızda her daim var olan ve bize desteklerini esirgemeyen, karşılıksız bu sevdaya inanan bütün AK Parti teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Yapmış olduğumuz çalışmalarda bize en büyük gücü, en büyük gururu yaşatan teşkilat mensuplarımdır. Onlara teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

             Daha sonra İlçe Belediye Başkanları parti eski ve yeni yönetim günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar. Program bayramlaşmanın ardından tatlı ikramı ile son buldu. Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
AK Parti İl Başkanlığı'nda bayramlaşma programı düzenlendi AK Parti İl Başkanlığı'nda bayramlaşma programı düzenlendi AK Parti İl Başkanlığı'nda bayramlaşma programı düzenlendi AK Parti İl Başkanlığı'nda bayramlaşma programı düzenlendi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası