KYK Öğrencileri Çanakkale’ye Uğurlandı

Tarih : 2022-05-09 / Kategori : Eğitim

KYK Öğrencileri Çanakkale’ye Uğurlandı

İçişleri Bakanlığının Adım Adım Türkiye Projesi kapsamında KYK erkek yurdunda kalan 40 öğrenci Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Recai Şahin ve KYK Yurt hizmetleri Müdürü Erol Bayat tarafından çanakkale’ye uğurlandı.
 

İçişleri Bakanlığının Adım Adım Türkiye Projesi kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından gençleri tarih ve medeniyet mirasıyla buluşturmak, yerli ve milli bir tarih şuuru kazandırmak, gençlerin aralarındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını geliştirecek ortamı hazırlamak amacıyla 9 - 13 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen “Çanakkale gezisine 40 öğrenci uğurlandı.

KYK Yurt hizmetleri Müdürü Erol Bayat, İçişleri Bakanlığının Adım Adım Türkiye Projesi kapsamında 40 öğrencimizi otobüslerle uğurladık. 9 - 13 Mayıs tarihleri arasında sürecek gezi sırasında KYK’lı gençler; vatan topraklarını korumak, düşman işgaline geçit vermemek adına ülkenin farklı yerlerinden Çanakkale’ye gelen kahraman şehitleri ziyaret edecek olan  öğrencilerimiz şehitlerimizin  kabirleri başında dualar okuyacak. ”dedi.

Çanakkale gezisine katılacak olan öğrenciler ise, Çanakkale gezisi bizim için bir onur ve gurur verici bir gezi Çanakkalenin zafer dolu tarihine yakın olmanın mutluluğunu şimdiden yaşıyoruz.” dediler.  Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
KYK Öğrencileri Çanakkale’ye Uğurlandı KYK Öğrencileri Çanakkale’ye Uğurlandı KYK Öğrencileri Çanakkale’ye Uğurlandı KYK Öğrencileri Çanakkale’ye Uğurlandı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası