IĞDIR’LI VETERAN’LAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Tarih : 2022-05-15 / Kategori : Spor

IĞDIR’LI VETERAN’LAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Antalya’da Düzenlenin Master Veteranlar Ligi Türkiye şampiyonasına katılan Iğdır Bahar Gençlikspor Türkiye şampiyonu oldu.

Veteran Bölge Temsilcisi Ali Kazan kupayı aldıktan sonra sevincini sosyal medyada paylaşarak şöyle dedi: “Bu Şampiyona ve öncesi çabaları emekleri olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Elimden geldiğince Futbol aşkını sevdalısı olduğum şehrimizde yaşatmaya çalıştım. Takım arkadaşlarımın her birini fedakarlıklarından dolayı kutluyorum. Emekleri çok büyük. Kırdığımız, üzdüğümüz ve mutlu ettiğimiz anlarımız oldu tabi ki ama Şampiyonada Şehrimizi temsil etmek ve kupa öncesi o sahada yöresel çalgımızı ve oyunumuzu oynamayı bize nasip eden Allah’ıma şükürler. Desteğini bizden esirgemeyen başta Cantürk Alagöz başkanıma, izinlerimizde bize yardımcı olan mülki amirlerimize, değerli iş adamlarımıza ve şampiyona boyunca yüreği bizimle atan tüm büyük Iğdırlı hemşerilerimize teşekkür ederim.” Dedi.

Emekli futbolcularımızın katılım sağladığı Veteran’lar liginde gösterdikleri başarıdan ötürü gönülden kutluyoruz. Haber: Zeki Şıktaş

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası