IĞDIR FK 3 – 68 AKSARAY 2

Tarih : 2022-05-18 / Kategori : Spor

IĞDIR FK 3 – 68 AKSARAY 2

FİNAL RAKİBİMİZ BELLİ OLDU, 2. LİG İÇİN RAKİBİMİZ  İSKENDERUN AŞ.

 

Bugün saat 15.30’da Iğdır şehir stadyumunda yapılan Iğdır FK ile 68 Aksaray Belediye Spor karşılaşması 3-2 sona erdi.

Tribünlerin tamamen dolduğu, FORZA DİRİLİŞ VE OVA BEYLERİ taraftar guruplarının 90 dakika hiç durmadan desteklediği Iğdır FK, rakibi 68 Aksaray Belediye sporu kendi sahasında 3-2 mağlup ederek finale kalmaya hak kazandı.

Geçtiğimiz hafta Aksaray ilinde yapılan karşılaşma 2-2 berabere bitmişti. Maçın rövanşı Iğdır’da yapıldı ve Iğdır FK 90+7 Dk. Boyunca canla başla mücadele etti ve maçı 3-2 kazanarak finale yükseldi.

Bugün yapılan diğer bir maç ise İskenderun AŞ. ile 52 Ordu FK arasında yapıldı. İskenderun 52 Ordu FK’yı 2-1 mağlup ederek finale yükseldi.

3. Lig 3. Gurubun lideri olan Düzce Spor 2. Lige çıkmaya hak kazanmıştı. Yarı final maçları bugün tamamlandı. Bir saat sonra futbol federasyonu yapacağı açıklama ile ikinci lige çıkma final maçının tarihini ve yerini belirleyecektir.

İkinci lig için Iğdır FK ile İskenderun AŞ. Futbol Federasyonunun açıklayacağı tarihte karşılaşacaklar ve tek maç yapacaklar ve kazanan 2. Lige çıkmış olacaktır.

Iğdır halkının tamamının inandığı güvendiği takımımız, inşallah bu son maçı da alarak 2. Lig’e çıkacaktır. Takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz. Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası