Ünver Bisiklet’ten Iğdır Spor Alt Yapısına Destek

Tarih : 2022-06-13 / Kategori : Spor

Ünver Bisiklet’ten Iğdır  Spor Alt Yapısına Destek

70 Yıllık Iğdır Sporun alt yapısı minik gençler çekirdekten yetişiyor.
 

            Iğdır spor altyapısına sponsor olan Ünver Bisiklet Sahibi Murat Ünver, İlimizde gençleri spora yönlendirmek sporu sevdirmek için Ünver Bisiklet olarak sponsor olduk Forma hediye ettik. Amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve spora yönlendirmektir.”dedi.
             Ünver “Sporla ilgilenen çocuklarla iyi insan olur”
           Biz spora biraz da şöyle bakıyoruz; eğer bir çocuk sporla ilgileniyorsa sokağın kötü alışkanlıklarından kurtulmuş demektir. Eğer bir çocuk, sanatla ilgileniyorsa o zaman sokağın kötü alışkanlıklarından engellenmiş demektir. Sanat ve sporla ilgilenen çocuklar iyi insanlar olurlar. Ünver Bisiklet olark çocuklarımızın yanındayız.”dedi.
Iğdır Spor Altyapı Sorumlusu Mustafa Kemal Aşırım, Iğdır spor alt yapısı olarak 9-14 Yaş arası minik sporuclarımızı geleceğin futbolcuları olması için yetiştiriyoruz.  
        Ünver Bisiklet Sahibi Murat Ünver’in minik futbolculara sponsor olarak  forma ve sportif malzeme konusunda deste verdi. Kendisine bu örnek davranışından dolayı teşekkür ediyoruz. Diğer iş adamlarımıza da örnek teşkil etmesini  ümit ediyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtararak spora yönlendirmek için bu tür destekleri bekliyoruz” dedi. Iğdır spor altyapısına sponsor olan Ünver Bisiklet Teşekkür ederiz.  Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
Ünver Bisiklet’ten Iğdır  Spor Alt Yapısına Destek Ünver Bisiklet’ten Iğdır  Spor Alt Yapısına Destek

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.