DOĞU ORTAOKULUN’DAN NEZAKET ZİYARETİ

Tarih : 2022-06-13 / Kategori : Eğitim

DOĞU ORTAOKULUN’DAN NEZAKET ZİYARETİ

Iğdır’da faaliyet yürüten Doğu Koleji Ortaokulu yöneticilerinden Kurucu Temsilci Adem Namlı ile Okul Müdürü Doğan Aydoğdu Yeşil Iğdır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cabbar Şıktaş’ı ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

 

Doğu Koleji Ortaokul Kurucu Temsilcisi Adem Namlı yaptığı açıklamamada; “Okulumuz daha önceki işletme ortakları ile iş ortaklıklarını sonlandırmış, yeni bir vizyon ve yeni bir kadroyla hizmete devam kararı almıştır. Doğu Ortaokulu sadece Ortaokul öğrencilerine hizmet vermekte ve kısaca butik bir eğitim kurumu olarak faaliyetlerini yürütmektedir. Okulumuz toplamda 130 öğrenci kapasitelidir. Şu anda 35 öğrencimiz mevcuttur. Tek amacımız öğrencilerimizi en iyi şekilde eğitmek, iyi bir lisede okumalarını sağlamak ve alacakları temel eğitim ile iyi bir üniversite kazanmalarının alt yapısını oluşturmaktadır. İnşallah başladığımız bu yolda istikrarlı adımlarla geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin başarılı olabilmeleri için elimizden gelenin fazlasını yapacak, branşında uzman eğitimci kadrolarımız ile ülkemize faydalı bireylerin yetişmesinde üzerimize düşün sorumluluğumuzu yerine getireceğiz.” Dedi.

Doğu Koleji Ortaokulu yöneticilerini nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eder, başarılı çalışmalar dileriz.   Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası