SAHA ÇALIŞMASI BAŞLADI

Tarih : 2022-06-16 / Kategori : Spor

SAHA ÇALIŞMASI BAŞLADI

Alagöz Holding Iğdır FK Antrenman sahasının yapım çalışması başladı.

 

Birçok birinci lig futbol kulüplerinde olmayan sosyal tesis ve antrenman sahası Iğdır FK’de var.

BAL liginden üçüncü lige yükselen ve finale kalan Iğdır FK, finalde penaltılarda ikinci lige çıkamasa da, ülke genelinde en çok konuşulan, alkışlanan takım oldu.

Üçüncü ligde olan bir takımın sosyal tesisleri, her futbolcunun arayıp bulamayacağı bir olanaktır.

Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Iğdır FK Başkanı Cantürk Alagöz, Iğdır Sporu devraldıktan sonra Iğdır’da futbolun rengi değişti. Daha doğrusu futbolda çıta oldukça yükseldi.

Ünlü transferler, dolgun pirim ve bonservis bedelleri ile ülke gündemine yerleşen Alagöz Holding Iğdır FK, kulüp adına yaptırdığı devasa sosyal tesislerinin yanına yeni yatırımlar başlattı.

Alagöz Holding Iğdır FK Başkanı Cantürk Alagöz gazetemize yaptığı açıklamada şöyle dedi: “İkinci lige çıkacağımıza çok inandık ve bu uğurda çok ciddi mücadeleler verdik ama penaltılara kaldıktan sonra ikinci lige çıkamadık. Önemli olan bizim inanmamız ve bu inançla hedefe doğru yılmadan ilerlememizdi. Sporun ahlakı neyi gerektiriyorsa biz aynı duygularla hareket ettik. Bu duruşumuzdan da asla taviz vermeyiz. Sorun yok, gün bitmedi, bizim de inancımız azalmadı. 2022-23 sezonuna çok iyi bir kadroyla girecek, halkımıza verdiğimiz sözü yerine getirecek ve Iğdır Sporumuzu ikinci lige çıkaracağız. Baharlı Mahallesi Sanayi yolunda bulunan sosyal tesisimizin hemen yanında yeni  bir yatırım başlattık. Sosyal tesisin büyütülmesi kapsamında başlattığımız inşaat çalışması hızla devam  ettirilmektedir. 2 adet antrenman sahası, Basketbol sahası, Tenis kortu, Sosyal alan, Dar alan çim saha, Bisiklet yolu ve yürüyüş yolu bulunmaktadır. Çevre duvarı ile bölgeye değer katacak bir alan  oluşturacağız. 20 Milyonunun üzerinde bir rakama mal olacak tesisimiz umarız bir aksilik olmadan sezona yetişir ve futbolcularımız huzurlu bir ortamda antrenmanlarını yaparak maça çıkarlar. İnşallah yeni sezonda ikinci lig yolunda emin adımlarla ilerleyecek ve yolumuza devam edeceğiz. Yeni tesislerimizin Iğdır’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Iğdır’da yaptığı ticari ve sosyal aktivitelerle Iğdır halkına moral veren, insanların sorunlarının çözümüne gücünün yettiği kadarıyla katkıda bulunan Cantürk Alagöz başkanı tebrik ediyor, yeni transferler ile gücünün zirvesinde bulunan takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz. Haber: Cabbar  Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.