İş İnsanı Ahmet Temiz'den Karne Hediyesi

Tarih : 2022-06-17 / Kategori : Eğitim

İş İnsanı Ahmet Temiz'den Karne Hediyesi

          Iğdırlı iş insanı Ahmet Temiz, Eşi Leyla Temiz  Iğdır Haydar Aliyev Fen Lisesi Okulu öğrencilerine 2021- 2022 yılı eğitim öğretim yılında göstermiş oldukları başarılardan dolayı  9-10-11-12 Sınıflarda ilk üçe giren öğrencilere, Yılın öğretmeni, ve idarecilere çeşitli hediyeler verdi.
 

         Karne töreninde konuşan Iğdır Haydar Aliyev Fen Lisesi Okul müdürü Hikmet Ulaş, “Bir eğitim öğretim yılını daha geride bırakıyoruz. Bugün Okulumuzdan mezun olan değerli öğrencilerimizin mutluluğuna ortak olmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz” dedi.

          Ulaş, “Bu sevinçli günümüzde siz değerli öğrencilerimizin başarılarını ödüllendirmek üzere aramızda olan  Iğdırlı iş insanı Ahmet Temiz var. Öğrencilerimizi ödüle layık gören ve her yıl eğitime katkı sağlayan değerli İş insanı Ahmet Temiz’e sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

           Törende konuşan İş insanı Ahmet Temiz, “Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı öncelikle tebrik ediyorum. Sizlerin gözünüzde geleceği görüyorum. İleride çok iyi yerlere geleceğinize inancım tamdır.  Öğrencilerimizin üzerindeki bu başarıyı gördükten sonra ara vermeden yüce rabbimin yardımlarıyla 2022 yılına kadar bu geleneği devam ettirdik. Bugünde Fen Lisemizin karne töreni sevincine ortak oluyoruz. Okulumuzda sınıf birincisi, ikinci ve üçüncü olan  gençlerimizi ödüllendirdik. Bizde arkamızdan hayır okutmak amacıyla bu geleneği devam ettireceğiz. Okulumuzdan mezun olan tüm öğrencilerimizin birer iş güç sahibi, iş insanı, doktor, mühendis ve benzeri yüksek yerlerde olmalarını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

       Iğdır Haydar Aliyev Fen Lisesi karne  töreninde ödülleri iş insanı Ahmet Temiz, Eşi Leyla Temiz, Okul müdürü Hikmet Ulaş ve Okul Yönetimi tarafından verildi. Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
İş İnsanı Ahmet Temiz'den Karne Hediyesi İş İnsanı Ahmet Temiz'den Karne Hediyesi İş İnsanı Ahmet Temiz'den Karne Hediyesi İş İnsanı Ahmet Temiz'den Karne Hediyesi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.