Iğdırspor Ankaragücü'nden İshak Çakmak’ı transfer etti.

Tarih : 2022-06-18 / Kategori : Spor

Iğdırspor  Ankaragücü'nden  İshak Çakmak’ı transfer etti.

Alagöz Holding Iğdırspor, Ankaragücü formasıyla 1. Ligde şampiyonluk yaşayan orta saha oyuncusu İshak Çakmak’ı transfer ederken Alagöz Holding Iğdırspor, geçtiğimiz sezon başı transfer ettiği Batuhan Karadeniz ile yollarını ayırdı.
       

 Ayrılığın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Batuhan Karadeniz, “Sezon başında transfer olduğum Iğdırspor’dan bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.
         Iğdırspor’da forma giydiğim süre boyunca bana desteklerini esirgemeyen başta Iğdırspor Başkanı Sayın Cantürk Alagöz’e, beni her zaman baş tacı yapan değerli Iğdırspor taraftarlarına teşekkür etti.
Başkan Cantürk Alagöz’ün bizzat kadroya kattığı İshak Çakmak ile Alagöz Holding binasında karşılıklı resmi sözleşme  imzalandı.
Iğdırspor’a şampiyonluk yaşamak için geldiğini söyleyen 29 yaşındaki oyuncu, “Alagöz Holding Iğdırspor’u geçen sezon da yakından takip ediyordum. Başkanımız Cantürk Alagöz’ün takıma ciddi fedakarlıkları var. İnşallah bu sezon şampiyon olarak Iğdır’ı hak ettiği yere çıkaracağız.”dedi.  Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.