ÇORUMSPOR'A IĞDIRLI İŞADAMI ANA SPONSOR OLDU

Tarih : 2022-06-20 / Kategori : Spor

ÇORUMSPOR'A IĞDIRLI İŞADAMI ANA SPONSOR OLDU

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Çorum Futbol Kulübüne Iğdırlı işadamı Cantürk Alagöz'ün sahibi olduğu Alagöz Holding ana sponsor oldu. 
 
 

ALAGÖZ HOLDİNG SAHİP ÇIKTI 
2022-2023 futbol sezonunda Çorum FK'nın göğüs reklamında Alagöz Holding yazacak. TFF 3. Lig takımlarından Iğdır FK'nın da isim sponsoru olan Alagöz Holding, daha önce de Fenerbahçe'nin sponsoru olmuştu. 

CANTÜRK ALAGÖZ'E TEŞEKKÜR 
Cantürk Alagöz, 1969 yılında Iğdır’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini doğduğu il olan Iğdır’da tamamlayan Cantürk Alagöz, 1992 yılında Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği’nden mezun oldu. Cantürk Alagöz, yüksek lisansını ise Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği’nde 1995’te tamamladı. 

1996 yılında özel bir şirkette iş hayatına başlayan Cantürk Alagöz, Türkiye’nin ve bölge ülkelerin analitik cihaz yedek parça, sarf malzeme ve teknik servis desteğine olan ihtiyacını karşılayan Redokslab firmasına 2004 yılında ortak oldu. Redokslab’da edindiği tecrübelerini başka sektörlerde kullanan Cantürk Alagöz, 1973’ten beri Türkiye’nin aşı ihtiyacını karşılayan Keymen İlaç’ı 2016 yılında satın aldı.  

Cantürk Alagöz, Redoks, Keymen İlaç’ın yanı sıra Can Çevre ve Enerji, Nil Çevre ve Enerji, Alagöz Maden ve Alagöz Kimya firmalarını kurarak, Alagöz Holding çatısı altında topladı. Birçok sosyal sorumluluk projesi ve spor branşlarına verdiği desteklerle bilinen Cantürk Alagöz, Nisan 2021’den bu yana Alagöz Holding Iğdırspor Başkanlığı’nı üstlenmektedir. 

İş hayatında birçok uluslararası ödüle layık görülen Cantürk Alagöz, evli ve iki çocuk babasıdır. Ayrıca Cantürk Alagöz, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Haber: Çorum TİME

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.