Araz Doğa Sporları ve Kültür Kulübü Azerbaycan'ın 104. Kurtuluşunu kutladı

Tarih : 2022-06-21 / Kategori : Kültür & Sanat

Araz Doğa Sporları ve Kültür Kulübü Azerbaycan'ın 104. Kurtuluşunu kutladı

                 Araz Doğa Sporları ve Kültür Kulübü Azerbaycan'ın 104. Kurtuluş, Şuşa Beyannamesi'nin 1. yıldönümünü Nahçıvan'da kutladı.
 

           Araz Doğa Sporları ve Kültür Kulübü Derneği'nin düzenlemiş olduğu; Iğdır Devlet Hastanesi'nde görev yapan Doktorlardan oluşan Panzehir futbol takım ile Araz Nahcıvan Spor Kulübü arasında Azerbaycan'ın 104. Kuruluş ve  Şuşa Beyannamesinin 1. Yıldönümünü kutlama amacıyla Dostluk maçı yapıldı.
              Araz Nahcıvan Spor tesisleri Halı Sahada oynanan maçı Panzehir Futbol Takımı ile Araz Nahcıvan Spor Kulübü 9-9 berabere bitirdiler. Dostluk maçı sonunda Nahcıvan T. C. Başkonsolosu Mehmet Emin Kiraz ve Nahcıvan Futbol Federasyonu Başkanı Sakit Rza her iki takım sporcularını sahada gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederek kutlayıp, Türkiye-Azerbaycan kardeşliğinin ve dostluğunuz her alanda daha da güçlendiğini ve Iğdır-Nahcıvan arasındaki dostluk maçının bundan sonraki tüm etkinliklerde kucaklaşmanın bir adımı olduğunu belirttiler.
           Araz Der Başkanı Serpil Önal, Dernek olarak Azerbaycan ve Nahcıvan ile Iğdır arasında gerek sosyal etkinliklerde gerekse Spor faaliyetlerinin her alanında gönül köprüsü kurmaya devam edeceklerini, dostluk maçının 2.sini Iğdır'da yapacaklarını belirterek her iki takımı tebrik ederek, desteklerinden dolayı Başkonsolos Kiraz'a, Başkonsolosluk personellerine, Nahcivan Gencler Fondu Başkanı Cebi Guliyev'e, Nahcıvan Fed. Bşk. Sakit Rza'ya, Araz Futbol Kulübü sporcularına, yönetimine ve Cahan Holding yönetimine, IDH Başhekim Sn. Selahattin Karagöz'e, futbol takımını oluşturan doktorlara teşekkür etti.
         Araz Nahcıvan Spor Kulubü'ne transfer olan Teknik Direktör imza törenine katılımın ardından hep birlikte yemek yenildi ve Araz Der Başkanı her iki takımın kaptanlarına Dostluk kupaları takdim etti. Araz Nahcıvan Spor Kulübü ise takımlarının şapka ve atıklarını hediye ederek birlikte fotoğraf çektirdiler.
                                 Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.