Uras Gurup Profilo Mağazası büyük bir katılımla açıldı

Tarih : 2022-06-22 / Kategori : Genel Haber

Uras Gurup Profilo Mağazası büyük bir katılımla açıldı

       Açılış Dini alim Ebulfez Kocadağ tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar eşliğinde açılış kurdalesi kesildi. 
   

   Uras Gurup, Profilo Dayanıklı Tüketim Aletleri Yetkili Satış noktası  Topçular Mahallesi Vali Konağı yolu  Caddesi’nde düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

İlimizde hizmet verecek olan Uras Gurup Profilo Dayanıklı Tüketim Aletleri Yetkili satış noktasının açılışında konuşan bayi yetkilisi Ali Fuat Çarman, ilimize Profilo ürünlerinin satış noktasını hizmete sunmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Amacının Iğdır halkına en güzel şekilde hizmet etmek olduğunu ifade etti. Çarman,  Bu anlamlı günde bizleri yanlız bırakmayan ve açılışımıza teşrif eden herkese huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.   

Açılışta konuşan Profilo satır direktörü ve BSH ev aletleri başkan yardımcısı  Mustafa Işkıncı, Ev Aletlerinin gerçek anlamda insanların hayatını kolaylaştıran insanların hayatına değer katan ve yaşamın her alanında insanların sevdiklerine zaman ayırması için değer üreten Profilo markasını, ilimizde  böyle güzel bir mağaza ile buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu. 

Açılışa Profilo satır direktörü ve BSH ev aletleri başkan yardımcısı  Mustafa Işkıncı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, Iğdır Yurt Hizmetleri Müdürü Erol Bayat, Profilo Kuzey anadolu bölge Müdürü Serdar Erkan, BSH İnsan kaynakları yöneticileri ve davetliler katıldı. 
Açılış konuşmaların ardından  çeşitli ikramlar  ile devam etti. Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
Uras Gurup Profilo Mağazası büyük bir katılımla açıldı Uras Gurup Profilo Mağazası büyük bir katılımla açıldı Uras Gurup Profilo Mağazası büyük bir katılımla açıldı Uras Gurup Profilo Mağazası büyük bir katılımla açıldı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.