“ALİ RIZA ÖZTALAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU”

Tarih : 2022-06-23 / Kategori : Genel Haber

“ALİ RIZA ÖZTALAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU”

Muay Thai Türkiye şampiyonası 10-16 Haziran 2022 tarihleri arasında Antalya Kemer de yapıldı.
 
10-16 Haziran 2022 tarihleri arasında Antalya Kemer de düzenlenen Muay Thai Türkiye şampiyonasına ilimizi temsilen Yaycı Spor Kulübü Muay Thai Takımı katılarak, 1 Altın ve 1 Bronz Madalya kazandılar.
 

Milli Antrenör Zekeriya MERT te yaptığı açıklamada, Şampiyonaya katılan sporcularımız dan Ali Rıza ÖZTALAN Türkiye Şampiyonu olarak Malezya da Yapılacak Dünya Şampiyonasına, Hüseyin Ali SAVAN da Türkiye 3. sü olarak Antalya da Yapılacak Avrupa Kupasına Katılmaya hak kazandı.

Sporcularımız Iğdır ve Bitlis Tatvan da iki kamp geçirerek bu şampiyonaya hazırlandılar. Şampiyona aynı zamanda Milli Takım Seçmesiydi ve sporcularımız için çok büyük önem arz etmekteydi. Iğdır kurum, kuruluş ve iş adamlarına Iğdır da Futboldan başka desteklenmeyi büyük ölçüde hak eden spor branşlarının da olduğunu yüksek sesle söylemek ve hatırlatmak isterim.   Türkiye şampiyonasın da sporcularımızı destekleyen Yayla Süt Ürünleri sahibi aynı zamanda eski bir Muay Thai sporcumuz olan sayın Zeynel Abidin KIZILKAYA ya, Şarküteri Şahane Sahibi sevgili dostum İrfan KURTKAN a, Mutlular Trans Yönetim Kurulu Mikail AKAN a, Süvari Kafe Yönetimine, Gençlik ve spor İl Müdürümüz Sayın Gökhan YAVAŞER e, Spor hizmetleri şube müdürümüz sayın Savaş KAYA ya, yazışmaların zamanında yapılması ve liyakatli çalışmalarından ötürü spor servisi memurlarımız Rıza EKİNCİ, Kemal Tan ve Zehra BİLİR e ve son olarak Ana sponsorlarımız öğrenci velilerimize çok teşekkür ederim, şeklinde konuştu.  Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
“ALİ RIZA ÖZTALAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU” “ALİ RIZA ÖZTALAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU”

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.