Iğdır’da Güvenlik Korucularına Hizmet İçi Eğitim Semineri Verildi

Tarih : 2022-06-23 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’da Güvenlik Korucularına Hizmet İçi Eğitim Semineri Verildi

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünce Iğdır’da görev yapan güvenlik korucularına yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, güvenlik korucuları tanıtım filminin izlenmesi ile devam etti.
 
Güvenlik korucularını tanıtan filmin ardından konuşan Vali H. Engin Sarıibrahim, güvenlik korucularının vatan, bayrak ve millet uğruna gece gündüz demeden fedakâr şekilde görev yaptıklarını söyledi.
 

Vali Sarıibrahim konuşmasında şunları ifade etti: “Bakanlığımız himayelerinde ilimizde gerçekleştirilen Hizmet İçi Eğitim Seminerinde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle güvenlik koruculuğu müessesesinin sosyal ve ekonomik hakları anlamında yaşanan değişimler ve iyileştirmelerden ötürü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve bu gelişmelerin mimarı olan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya buradan bütün korucularımız adına teşekkür etmek istiyorum.

Gözünüzü kırpmadan, vatan ve millet için şehit olmayı göze alıyorsunuz. Askerlerimizle, polisimizle omuz omuza terörle mücadelede büyük gayretler ortaya koyuyorsunuz. Allah sizlerden de razı olsun.

Devletimizin vermiş olduğu tüm haklarla birlikte görevinizi tam ve layığıyla yapmanızın yanı sıra hayatınızdaki davranışlarınızla, konumunuzla, ilişkilerinizle de vatandaşlarımıza örnek kişilersiniz. Yeri geldiğinde devletimizi temsil etmektesiniz, devletimiz adına hizmet etmektesiniz. Bu konuda da sizlere güveniyoruz. Hepinize hayırlı görevler diliyor, vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”

İller İdaresi Genel Müdürlüğü Korucular Daire Başkanı Eyüp Özdemir ise, güvenlik koruculuğu sisteminin kuruluş amacını anlattı. Daire Başkanı Özdemir, “Cumhurbaşkanımızın riyasetinde İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun talimatlarıyla 2016 yılında Genel Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan Korucular Daire Başkanlığı, korucularımızın temel meseleleri ile yakından ilgilenmektedir.” dedi.

Kültür Merkezinde düzenlenen programa Vali H. Engin Sarıibrahim, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Korucular Daire Başkanı Eyüp Özdemir, Vali Yardımcısı Hasan Meşeli, katıldı. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
Iğdır’da Güvenlik Korucularına Hizmet İçi Eğitim Semineri Verildi Iğdır’da Güvenlik Korucularına Hizmet İçi Eğitim Semineri Verildi Iğdır’da Güvenlik Korucularına Hizmet İçi Eğitim Semineri Verildi Iğdır’da Güvenlik Korucularına Hizmet İçi Eğitim Semineri Verildi

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.