“Mahalle Buluşmaları” kapsamında Çalışmalar ve Projeler Anlatıldı

Tarih : 2022-06-27 / Kategori : Genel Haber

“Mahalle Buluşmaları” kapsamında   Çalışmalar ve Projeler Anlatıldı

Vali/Belediye Başkanvekili H. Engin Sarıibrahim “Mahalle Buluşmaları” kapsamında Sahaya inerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Vali/Belediye Başkanvekili H. Engin Sarıibrahim, "Mahalle Buluşmaları" kapsamında Emek Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek hem mahallede yürütülen çalışma ve projeleri anlattı hem de talep, öneri ve beklentileri yerinde dinledi.
 
Emek Mahallesi'nin yıllardır devam eden eksikliklerini bildiklerini ve bunlar için kalıcı çözümler üretme gayretinde olduklarının altını çizen Vali/Belediye Başkanvekili Sarıibrahim, şuan askı sürecinde olan imar uygulaması hakkında vatandaşlara detaylı bilgi vererek, amaçlarının vatandaşa hizmet etmek olduğunu ifade etti.
Vali/Belediye Başkanvekili Sarıibrahim, konuşmasının ardından vatandaşların taleplerini dinleyerek sorularını tek tek cevapladı. Mahalle sakinleri, ilgi ve alakasından dolayı Sarıibrahim’e teşekkür ederek toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
 
Mahalle Buluşmaları'na Vali/Belediye Başkanvekili H. Engin Sarıibrahim'in yanı sıra Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri, Kurum Müdürleri de toplantıda hazır bulundu. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
“Mahalle Buluşmaları” kapsamında   Çalışmalar ve Projeler Anlatıldı “Mahalle Buluşmaları” kapsamında   Çalışmalar ve Projeler Anlatıldı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.