KPSS'ye Hazırlanan Öğrencilere Moral Ziyareti

Tarih : 2022-07-29 / Kategori : Eğitim

KPSS'ye Hazırlanan  Öğrencilere Moral Ziyareti

Vali/Başkan  H. Engin Sarıibrahim, Iğdır Belediyesinin destekleriyle yenilenerek gençlerimizin hizmetine sunulan Kültür Merkezindeki Gençlik Kıraathanesi ve Ahmed-i Hani Kütüphanesi’nde KPSS'ye hazırlanan öğrencilere moral ziyaretinde bulundu.
 

Öğrencilerle bir süre sohbet eden ve sınav öncesi tavsiyelerde bulunan Vali Sarıibrahim, sınava girecek tüm adaylara başarı dileklerini iletti. 
Moral ziyaretinde müzik grubu tarafından müzik dinletisi de sunuldu.

Iğdır  Belediyesinin ilimize kazandırdığı Gençlik Merkezleri, Millet Kıraathanesi ve Kütüphanelerde kitap okuyup kaliteli vakit geçiren gençler Vali/Başkan  H. Engin Sarıibrahim’e teşekkür ettiler.

Öğrencilerden Mehmet Kızılkaya, Evlerde kalabalık ortamdan ve sıcaktan dolayı ders çalışma imkanı bulamıyorduk.  Millet Kıraathanesi ve Kütüphanelerde kitap okuyup kaliteli vakit geçirerek sınavlara daha iyi hazırlanıyoruz. Bu günde bizlere moral ziyareti gerçekleştiren Sayın Vali/Başkan  H. Engin Sarıibrahim’e teşekkür ediyoruz.”dedi. Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
KPSS'ye Hazırlanan  Öğrencilere Moral Ziyareti KPSS'ye Hazırlanan  Öğrencilere Moral Ziyareti KPSS'ye Hazırlanan  Öğrencilere Moral Ziyareti KPSS'ye Hazırlanan  Öğrencilere Moral Ziyareti

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.