Gökhan Yavaşer” Iğdır’da Yüzme Bilmeyen Kalmayacak”

Tarih : 2022-07-30 / Kategori : Spor

Gökhan Yavaşer” Iğdır’da Yüzme Bilmeyen Kalmayacak”

Gökhan Yavaşer” Çocuklarınız hala yüzme bilmiyorsa İl Müdürlüğümüz ile iletişime geçerek kayıt yaptırabilirsiniz”dedi.

 

Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılmış olan ücretsiz yüzme kursları başta olmak üzere diğer kurslar için başvurular tüm hızıyla devam ediyor.
Iğdır Gençlik spor il müdürlüğü bünyesinde, Basketbol’dan Voleybol’a, Karate’den Tekvando’ya, Masa Tenisi’nden Halk Oyunlarına kadar birçok  dalda yaz spor okulu kayıtları devam ediyor. 
Yaz spor okulu kayıtları ile ilgili açıklama yapan Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Gökhan Yavaşer, “ Yaz okulları kurslarımızın kayıtlarına okullarımızın tatili öncesi başlamıştık devam eden kayıtlarımız oldukça yoğun ilgi görüyor. Yüzme kursu dışındaki kayıtlarımızı kursların bitimine kadar devam ettireceğiz. Gençlerimizi yaz tatilinde kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına spor salonlarımıza çekeceğiz.”dedi. 
       Yaz spor okuluna kayıt olmak için aileleri ile birlikte gelen öğrenciler, yaz tatilini spor yaparak değerlendirmek için yaz kurslarına kayıt olduklarını belirtirken, aileleri ise, böyle bir imkanı kendilerine sunduğunu için Iğdır  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti.Haber: Ali Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası