Genel Başkan Yardımcısı, Kandemir İlimizi Ziyaret Etti

Tarih : 2022-08-04 / Kategori : Siyaset

Genel Başkan Yardımcısı, Kandemir İlimizi Ziyaret Etti

          Teşkilat çalışmaları için Iğdır’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ve parti yönetimiyle görüştü.
 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı  Erkan Kandemir, Bölge Koordinatör Milletvekili Metin Bulut ve İl Koordinatörü  Abdullah Erdem Cantimur’un katılımıyla, 3 kademe İl yönetimi, İlçe ve Belediye Başkanları  ile bir araya geldi. 

Genel Başkan Yarımcısı ve Teşkilat Başkanı Kandemir ve beraberindeki heyet, parti çalışanlarıyla kısa bir sohbetten sonra başkanlık makamına geçti. 

Burada İl Başkanı Ali Kemal Ayaz’dan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alan Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Iğdır’ın her geçen gün daha da geliştiğini belirtti.

AK Parti İl Başkanı  Ali Kemal Ayaz, burada yaptığı konuşmada; “Bizleri ziyarete gelerek onurlandıran Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan onur duyarız. Ziyaretleriyle bizleri onore eden Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e ve koordinatörlerimize kıymetli teşkilatımız adına şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımız ile birlikte gece gündüz demeden sahada çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz.”dedi.

Kandemir ise Iğdır’a büyük önem verdiklerini ve teşkilat mensuplarına güveninin tam olduğunu aktararak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Iğdır’a  3 kademe il yönetimimizle belediye başkanlarımızla bir araya geldik. İlimizin sorunlarını, çözüm önerilerimizi ve çalışmalarımızı istişare ettik. Teşkilatlarımız, mücadelemizi milletimize anlatmaya devam edecek. ”dedi.
Ziyaret Hediye taktimi ile son buldu.  Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
Genel Başkan Yardımcısı, Kandemir İlimizi Ziyaret Etti Genel Başkan Yardımcısı, Kandemir İlimizi Ziyaret Etti Genel Başkan Yardımcısı, Kandemir İlimizi Ziyaret Etti Genel Başkan Yardımcısı, Kandemir İlimizi Ziyaret Etti

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.