Özkan Yolcu” İlimizin Sorunlarını Ankara’ya Taşıdı

Tarih : 2022-08-05 / Kategori : Genel Haber

Özkan Yolcu” İlimizin  Sorunlarını Ankara’ya Taşıdı

İL MÜDÜRÜ  ÖZKAN YOLCU ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRLERİ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

        İl Müdürü Özkan Yolcu, Sulama sıkıntısının giderilmesi konusunda Tuzluca Barajının ihale edilmesi  ve ilimize  Zirai Karantina Müdürlüğü ile Gıda Laboratuvarının kurulması konusunda öneride bulundu.

           Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit KİRİŞÇİ Başkanlığında düzenlenen ve 81 İl Müdürünün katılımı ile gerçekleşen toplantıda Bakanlığın çalışmaları, yeni uygulamalar ile İllerin talep ve isteklerinin görüşüldüğü istişare toplantısı gerçekleştirildi.

        Gerçekleşen istişare toplantısında Iğdır İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Yolcu’da söz alarak İlimizin Tuzluca Barajı ve Dilucu Gümrük Kapısında yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş ve taleplerini iletti. 

        İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Yolcu; “Sayın Bakanım Özellikle değinmek istediğim birkaç konu var. Bunların başında 2022 Yılında yatırıma Tuzluca Barajı girdi.  Aras nehri üzerinde sık sık sulama suyu sorunları yaşıyoruz. Tuzluca barajının biran önce ihale edilerek orda inşaat faaliyetlerinin başlatılmasını önemsiyoruz. Diğer bir konu ise Sayın Bakanım Azerbaycan’ın Zengezur Koridorunun açılacak olmasından dolayı İlimizde Zirai Karantina Müdürlüğü ile Gıda Laboratuvarının kurulması İlimiz adına önem arz etmektedir” dedi.
                     Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası