İYİ Parti İl Başkanı Fuat Ata’ya Anlamlı Ziyaret

Tarih : 2022-08-16 / Kategori : Siyaset

İYİ Parti İl Başkanı Fuat Ata’ya Anlamlı Ziyaret

  İsviçre İyi Kültür dernek Başkanı Dilek Ayhan ve beraberindeki heyet İyi Parti Iğdır il başkanlığına  nezaket ziyaretinde bulundu.
   

     İsviçre İyi Kültür derneği Başkanı Dilek Ayhan, Ziyarette,  Iğdır İyi Parti çalışmaları ve üyelikler  hakkında İyi parti il başkanı Fuat Ata’dan bilgi aldı.
İsviçre İyi Kültür dernek Başkanı Dilek Ayhan, Ziyarette İsviçre’de yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını ele aldı.
  İsviçre İyi Kültür dernek Başkanı Dilek Ayhan, İsviçre’de siyasi pati kurmak yasak olduğu için bizde dernek adı altında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Özellikle yurt dışında Ülkemize yönelik art niyetli çalışmalara şahit olmaktayız. Özellikle Ermenistan Iğdır ilimizin Ağrı dağını paralarına ve birçok alanlarda kendi dağlarıymış gibi çalışmalar yapmaktalar. Üniversitelerde Ülkemiz üzerinde çeşitli haritalar kullanarak farklı bölgeler ortaya koyarak anlatıyorlar. Bunların önüne geçmek için daha kalıcı çözümler üretmeliyiz. Bu konuda Ülkemizi  Türk vatandaşlarına dönük mal ve can güvenliklerinin  sağlanması konusunda  dernek olarak mücadelemiz devam etmektedir.”dedi.
  İyi Parti İl Başkanı Fuat Ata, anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Parti çalışmaları hakkında bilgiler vererek Ülkemizin geleceği refahı için gereken çalışmaları yapıyoruz. Sahada çalışarak vatandaşımızı bilgilendiriyoruz.” şeklinde konuştu.
Daha sonra İyi parti il başkanlığını ziyaret eden bayanlara üyelik işlemleri gerçekleştirildi. Haber: Zeki Şıktaş

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası