AYAZ, 21 YILDA IĞDIR’A ÇOK HİZMET YAPILDI

Tarih : 2022-08-30 / Kategori : Siyaset

AYAZ, 21 YILDA IĞDIR’A ÇOK HİZMET YAPILDI

Ak Parti Iğdır İl Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştiren gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz, Başkan Yardımcıları Engin Yaşar, Mehmet Yılmaz ve Uğur Artantaş ile bir süre sohbet etti.

Ak Parti İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ile Iğdır ve ülke gündemiyle alakalı yapılan sohbette, ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılar, Iğdır’a yapılan yatırımlar ve yapımı devam eden yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz görüşmede yaptığı açıklamada genel olarak şöyle dedi: “Dünya genelinde yaşanan global kriz her ülkede şu veya bu şekilde hissedilmektedir. Ülkemizde de ekonomik kriz vardır. Ama bu krizi atlatmak için hükümetimiz çok ciddi önlemler almış bulunmaktadır.

Şüphesiz ki bir anda her şeyi çözmek mümkün olmayabilir. Ama Aralık ayına kadar ülkemizde çok güzel şeylerin olacağını hepimiz göreceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın deyimiyle ustalık döneminde yapmakta olduğumuz hamlelerin hissedilir düzeyde halkımıza yansıyacağına hep birlikte şahit olacağız.

21 yıllık Ak Parti iktidarı  bugüne kadar sürekli alt yapıya hizmet yaptı. Artık diktiğimiz meyve ağaçları meyve vermeye başladı ve bu da ülkemizin kalkınma hamlesinin başlaması demektir.  

Bilirsiniz Belediyeler  genelde alt yapıya yatırım yapmamaya çalışırlar. Çünkü seçmenleri altyapıya yapılan yatırımları kısa sürede unuturlar. Ama Ak Parti hükümeti bu olumsuzluğu hiç dert etmeden 21 yıldır sürekli yatırıma dönük hamleler yaptı. Ve yapılan yatırımlar artık geri dönüş sağlamaya başlamıştır.

Üniversiteler, hastaneler, okullar, hava limanları, köprüler, tüneller, sosyal alanlar, saymakla bitiremeyeceğimiz hizmetlere Ak Parti döneminde imza atılmıştır.

Şu an Iğdır’da spor alanında yapılan yatırımlar Iğdır tarihinde hiç olmamıştı. Kapalı tribün tüm sahanın etrafını dönecek şekilde onaylanmıştır.

Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde sadece bu yıl 20’nin üzerinde okul yapılmakta, yine yurt ve spor tesisleri inşa edilmektedir.

İnanın yapılan yatırımlar o kadar çok ki bir zaman sonra artık bu yatırımlar sıradanmış gibi gelmektedir. Oysa yapılan yatırımları gerçekten şehrimiz için son derece önem arz etmekte, yarınlarda çocuklarımızın daha güzel ortamlarda eğitim almalarına vesile oluşturmaktadır.  

Mutlaka eksikler, hatalar, daha çok yapılması gerekenler vardır. Sayın Cumhurbaşkanımız yaptığımız her il başkanları toplantısında yatırımların kesinlikle durdurulmaması gerektiği talimatını vermekte, şehirlerin alt yapı sorunlarının giderilmesi için gece gündüz demeden çalışmaktadır.

Mesela Iğdır Belediyesinin şehrimize yaptığı yatırımlara lütfen iyi bakalım. Şüphesiz ki iş yapılmasa toz toprakta olmaz. İş yapılınca çaresi yok yollarda bozulacak, toz da olacak. Ama iş bittiğinde her yer pırıl pırıl olacaktır.

50 yıldır çözülmeyen şehrin imar sorunu çözüldü. Özgür Mahallesinin çözülmesi imkansız sorunu çözüldü, tarlalar arsa oldu, imar çıktı, su kanalizasyon çekiliyor, yollar yapılıyor, okul yapılıyor, yeşil kuşak şehre ayrı bir görsellik kattı, parklar şehrimizin nefesini açtı, İskender Iğdır caddesinin bir kısmı bitti, diğer kısmı içinde çalışmalar devam ediyor. Asfalt çalışmaları kısım kısım devam ettiriliyor.

Cabbar bey lütfen şunu özellikle belirtmenizi istiyorum. Şehrimize yapılan yatırımların hiçbirisini birileri alıp bir yere götürmeyecektir. Halkımız hizmetin en iyisine layıktır. Bizlerde idarecilerimiz ile birlikte sizlere en iyi hizmeti sunma peşindeyiz. Yapılan yatırımlardan hepimiz yararlanacak, hepimizin çoluk çocuğu faydalanacaktır. Gördünüz gibi şehrimizde çok güzel şeyler yapılmaktadır. Vali/Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Hüseyin Engin Sarıibrahim ve bürokratlarımız gece gündüz demeden çalışmakta ve çok güzel işler çıkarmaktadırlar. Taktir edip motivasyonlarını artırmak gerekmektedir.

Kıymetli halkımız yapılan yatırımları korusa, tahrip etmek isteyenlere engel olsa şehrimiz daha çok güzel kalır. Her kim şehrimizin güzelleşmesi, kalkınması için bir çivi çakarsa Allah ondan razı olsun.” Dedi.

Yeşil Iğdır Gazetesi genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş, Ak Parti il başkanı Ali Kemal Ayaz ile yaptığı sohbetin ardından şöyle dedi: “Ak Parti’nin 21 yılda Iğdır’a yaptığı yatırımları elbette kimse göz ardı etmiyor. Güzel yatırımların yanı sıra ekonominin de iyileştirilmesi gerekmektedir. Aralık ayından sonra ekonominin düzeleceğini vurguluyorsunuz. Mutlaka parti politikanız vardır. Mutlaka almış olduğunuz önlemler vardır. Ancak tencerelerin bir an önce doldurulması, halkın refah düzeyinin yükseltilmesi  gerekmektedir. Diğer bir konu tarım ve sağlık sektörlerine mutlaka el atılmalıdır. Nüfusun tamamına yakını bu birimle her gün yüz yüzedir. Nahçivan kapısının bu olumsuz ekonomik ortamda kapatılması büyük bir şansızlıktır. Bu konuya da eğilirseniz memnun oluruz.” dedi.  Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
AYAZ, 21 YILDA IĞDIR’A ÇOK HİZMET YAPILDI AYAZ, 21 YILDA IĞDIR’A ÇOK HİZMET YAPILDI

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası