FENERBAHÇE ALAGÖZ HOLDİNG İMZA TÖRENİ

Tarih : 2022-09-14 / Kategori : Spor

FENERBAHÇE ALAGÖZ HOLDİNG  İMZA TÖRENİ

Alagöz Holding ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasında yapılan “Kadın Basketbol Takımı İsim Sponsorluğu” anlaşmasının imza töreni yapıldı.
 

Türkiye’de her kategoride en çok kupaya sahip olan ve EuroLeague’de adını her yıl Final Four’a yazdıran, her kulvarda terlettiği forma ve armasını gururla temsil eden Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, bu anlaşma doğrultusunda 2022/23 sezonunda ‘Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı’ ismiyle mücadelesini sürdürecek.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapılan törende Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Cantürk Alagöz, Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan ve Kadın Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş açıklamalarda bulundu. 

Törende, Fenerbahçe Alagöz Kadın Basketbol Takımı'nın idari ve teknik heyeti ile oyuncularının yanı sıra Alagöz Holding çalışanları ve basın mensupları da hazır bulundu. Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
FENERBAHÇE ALAGÖZ HOLDİNG  İMZA TÖRENİ FENERBAHÇE ALAGÖZ HOLDİNG  İMZA TÖRENİ FENERBAHÇE ALAGÖZ HOLDİNG  İMZA TÖRENİ FENERBAHÇE ALAGÖZ HOLDİNG  İMZA TÖRENİ

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.