AYRIM’DAN 68. YIL KUTLAMASI

Tarih : 2022-09-18 / Kategori : Siyaset

AYRIM’DAN 68. YIL KUTLAMASI

Ak Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve Alagöz Holding Iğdır Spor ile Turgutlu Sporun maçını izlemek üzere Iğdır’a geldi.

Yeşil Iğdır gazetesinin 68. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Yeşil Iğdır gazetesine bir ziyaret gerçekleştiren Ayrım, gazetemiz genel yayın yönetmeni Cabbar Şıktaş ile makamında bir süre sohbet ettiler.

20. dönem Iğdır, 21. Dönem İstanbul ve 2018 yılında Ak Parti İstanbul Milletvekili seçilen Şamil Ayrım ziyarette yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Yeşil Iğdır gazetesi 68 yıldır büyük bir özveriyle bu günlere kadar gelmiştir. Kolay bir süreç değildir. Bin bir türlü zorluklarla bugünlere gelebilmek şüphesiz emek isteyen bir iştir.  Sizleri tebrik ediyorum. Iğdır’a ilk adım attığımda hepimizin geçmişinde izi olan, kendimizi ifade edebildiğimiz Yeşil Iğdır gazetesini ziyaret etmek, tebrik etmek istemiştim. Umarım daha nice yıllar boyu gazetemiz şehrimizin sorunlarına ışık tutar, halkımızın gözü, kulağı, konuşan dili olur.” Dedi.

Bugün İstanbul uçağıyla Iğdır’a gelen ve Havalimanında Ak Parti Iğdır İl Başkanı Ali Kemal Ayaz ve partililer tarafından karşılanan Şamil Ayrım ilk olarak Yeşil Iğdır gazetesini ziyaret etti, ardından Ak Parti Iğdır İl Başkanlığına geçerek partililerle istişare toplantısı yaptı.

Iğdır Valisi H. Engin Sarıibrahim, İş İnsanı Cantürk Alagöz’ün yapımını gerçekleştirdiği, Iğdır’a değer katan spor tesislerinin botanik bahçesinde verdiği kahvaltıya katılan Ayrım, bugün Iğdır Spor ile Turgutlu Sporun saat 15.00’de oynayacağı karşılaşmayı izleyecek ve yarında parti üyeleri ile birlikte Iğdır’da bir dizi ziyaretlerde bulunacağı öğrenildi.  Haber: Zeki Şıktaş

Foto Galeri
AYRIM’DAN 68. YIL KUTLAMASI

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.