Iğdır’da Öğrenci yurtları yeni döneme hazır

Tarih : 2022-09-20 / Kategori : Eğitim

Iğdır’da Öğrenci yurtları yeni döneme hazır

Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, Yurtlarda gezi ve incelemelerde bulundu.
Iğdır KYK Yurt Hizmetleri Müdürü Erol Bayat yapılan son çalışmalar hakkında Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi’ye  bilgiler verdi.  
 

Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, Yurdunuz Yuvanızdır. 2022/2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Hayırlı Olsun. Resmi Yurt Açılışlarımızı Gerçekleştirdik. Hayırlara Vesile Olsun.”dedi.

Üniversiteli gençlerin en çok tercih ettiği illerden olan  Iğdır’da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki öğrenci yurtları yeni döneme hazırlandı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversiteli gençleri kayıt ve barınma telaşı sardı. Gençler, kayıt ve barınma ihtiyaçlarını ayarlamak için kazandıkları illere gelirken, Iğdır  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan öğrenci yurtlarında yeni dönem hazırlıkları tamamlandı.

İl genelinde Öğrenci yurtlarında öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik yapılan çalışmalara yönelik öğrencilerin çalışma odaları, spor salonları, yemekhane gibi ortak kullanım alanlarında da eksiklikler giderildi.

Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, İlimiz yurtları öğrencilerimiz için hazır hale geldi.  Öğrencilerimize en iyi şekilde hizmet vermek için hazırız. GSB Yurtlarımız sizleri dört gözle bekliyor” ifadelerine yer verildi. Haber: Ali Şıktaş

Foto Galeri
Iğdır’da Öğrenci yurtları yeni döneme hazır Iğdır’da Öğrenci yurtları yeni döneme hazır Iğdır’da Öğrenci yurtları yeni döneme hazır Iğdır’da Öğrenci yurtları yeni döneme hazır

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.